Tajna ljepote u Zagrebu donosi 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela za samo 498 kn! Lipo lasera + body formera + termo deka + body wrappinga - idealna kombinacija za brze rezultate!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mršavite zdravo i pametno, pronađite savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno! Paket se sastoji od: 5 lipo lasera + 5 body formera + 5 termo deka i 5 body wrappinga! Kupon se może iskoristiti do 31.08.2018.

O SALONU:

U centru Zagreba u Ulica kneza Ljudevita Posavskog 36B smjestio se novootvoreni salon za mršavljenje i oblikovanje tijela ”Tajna ljepote” prilagođen potrebama moderne žene.

Uz ugodnu i toplu atmosferu salon je zamišljen kao Vaša mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obaveza i napornog tempa života.


Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. Želja nam je da mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno.

Lipo laser 

Riješite se suvišnog celulita i masnih naslaga inovativnim i popularnim tretmanom mršavljenja koji topi masno tkivo i celulit uz pomoć niskoenergetske hladne laserske tehnologije. Prednost laserske lipolize je što, za razliku od  standardne liposukcije ili kavitacije, može otopiti masno tkivo i ispod same kože. Također, u samo nekoliko tretmana, smanjuje koncentraciju masnih naslaga na problematičnim mjestima kao što su ljubavne ručke, trbuh, viseća koža na rukama i bedrima. Potiče cirkulaciju i protok limfe. Poboljšava izgled kože.

Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.

Body former

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.

Body Wrapping

je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.