Ispunite se energijom i podignite raspoloženje u Termama Lendava! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Lipa *** uz kupanje u parafinskoj termalnoj vodi; 1x svijet sauna, živu glazbu...za 1147kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Termama Lendava kažu da dobro osjećanje dolazi iz prirode. Djeca do 2 godine gratis boravak! Kupon se može iskoristiti od 06.07.2018. do 19.08.2018.!

Očekuje vas neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi; mogućnost cjelodnevnog kupanja na dan odlaska; 1x ulazak u hotelski svijet sauna (10 - 14 h); noćno kupanje petkom i subotom; korištenje ogrtača; večer uz živu glazbu utorkom i petkom; animacijski program; besplatno parkirno mjesto.


Dom dobrog raspoloženja - hotel Lipa

Pokraj termalnog kupališta i velika lipova parka čeka vas hotel Lipa. S jedne se strane pogled pruža prema Lendavskim goricama, a s druge se strane, iza termalnih bazena, rasprostire široka prekmurska ravnica. U hotelu vas dočekuju nasmijani domaćini koji znaju da je dobro raspoloženje pola zdravlja! Za dobro se raspoloženje brinu izvornom domaćom kuhinjom i rujnom lokalnom kapljicom, a zdravlje ćete pronaći u hotelskoj wellness, zdravstvenoj i kupališnoj ponudi. Hotel pogodan za bicikliste i planinare izvrsno je polazište za istraživanje okolice koja obiluje energijom. Sigurno ćete napuniti baterije i kući krenuti izvrsno raspoloženi!


Parafinska voda iz Terma Lendava u kombinaciji s drugim prirodnim ljekovitim čimbenicima (npr. oblozima od blata i bilja) ublažava reumatske i kožne tegobe, pomaže kod bolesti dišnog sustava i osteoporoze. U nefiltriranom obliku možete ju isprobati u dvama zelenim „natur“ bazenima, a na raspolaganju su i unutarnji i  vanjski termalni bazeni s filtriranom termalnom vodom. Ljeti je otvoren i veliki olimpijski bazen.


Terme Lendava: dobro raspoloženje je pola zdravlja!
U Termama Lendava pod Lendavskim goricama nestaju brige, a tijelo počne crpiti blagotvornu energiju kojom je darežljiva priroda oplemenila zelenu okolicu. 


Ispunite se lendavskom energijom!
U Lendavi ruku pod ruku žive različite kulture Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Nekad je tu vodio Put jantara, a danas su kuglice jantara zamijenili izvori termalne vode, izvrsna kuhinja, vrhunska vina, vožnja biciklom i ribolov na slikovitim rukavcima rijeke Mure. Krajolik je poznat i po svojem energetskom polju – napunite se energijom na nekoj od mnogih energetskih točaka u okolici ili čak u Termama Lendava!


U Termama Lendava kažu da dobro osjećanje dolazi iz prirode. Provode se terapije na temelju parafinske vode, bilja i ljekovitog blata te vjeruje se u moć akupunkture pri otklanjaju zdravstvenih tegoba. Gostima su na raspolaganju četiri različite saune s blagotvornim djelovanjem kristala i boja. Kupke u parafinskoj vodi, zajedno s toplinskom terapijom i fizioterapijskim pristupom, pobrinut će se da s odmora vratite preporođeni!