Dva dana u netaknutoj prirodi Plitvičkih jezera uz Legende Plitvičkih dolina Bike Tour, noćenje s doručkom u Rakovici i okolici, ulaznicu u Baraćeve špilje; degustacije na Eko tržnici...399kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za termin od 23.06. do 24.06.18. Cijena uključuje 1 noćenje s doručkom u sobama i apartmanima na području Rakovice; ulaznicu u Baraćeve špilje; degustacije na Eko tržnici; okrijepe za vrijeme ture; ručak za vrijeme ture; vođenje i logističku podršku; osiguranje jamčevine; usluge organizacije; PDV.

Provedite produženi vikend u netaknutoj prirodi Plitvičkih jezera i pridružite nam se 23. lipnja na "Legends of Plitvice Valleys Bike Tour" u Općini Rakovica!



Vođeni mirisima i ljepotom Plitvičkih dolina zavirit ćemo duboko u podzemlje, iznenaditi nepce okusima ličkog sira škripavca i senzacionalnog bućinog ulja dok će nas u poslijepodnevnim satima Japodi i Serežani vratiti u daleku prošlost. 

PROGRAM: 

9:00-10:00 Prijave i registracija sudionika, Drežnik Grad 

10:00 - Legends of Plitvice Valleys Bike Tour (35km) 

14:00 - Ručak 

16:00 - Završetak ture 

Po završetku ture pozivamo Vas na druženje i radionice kod kule Stari grad Drežnik Legends of Plitivce Valleys u organizaciji TZ Općine Rakovica. 



CIJENA UKLJUČUJE: 

✔ 1 noćenje s doručkom u sobama i apartmanima na području Rakovice 
✔ Ulaznicu u Baraćeve špilje 
✔ Degustacije na Eko tržnici 
✔ Okrijepe za vrijeme ture 
✔ Ručak za vrijeme ture 
✔ Vođenje i logističku podršku 
✔ Usluge organizacije 
✔ Osiguranje jamčevine