Toplo ljeto i sunčani dani u Neumu na 4 dana/3 noćenja s polupansionom u hotelu Sunce za dvoje i dijete do 12 godina gratis uz neograničeno korištenje vanjskog bazena...već od 2399kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 3 ili 4 noćenja u sobi s pogledom na park ili more. Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 16.06.18. do 07.07.18. i od 25.08.18. do 08.09.18. (sukladno raspoloživosti).

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.
Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima, te suvremenim ugostiteljskim sadržajima.


Sadržaji Hotela Sunce

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba "Dionis", taverna "Luna", restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SAT-TV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.


Gostima stoji na raspolaganju: 

Suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, boćaliste, teren za odbojku na pijesku, dječji kutak, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 suvremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mjesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta.


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail davor.kresic@hotel-sunce.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Lokacija

Neum se nalazi na području turističke regije južnog Jadrana, te je jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more. Odlikuje se dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te ide u red primorskih mjesta s najvećim brojem sunčanih dana.