SUPER AKCIJA Body Creator Centra u Zagrebu - 14 tretmana za neodoljivu ljetnu figuru, samo 399kn! Uključeno 2 kavitacije, 4 lipo lasera,4 presa i 4 termo kapsule! Ne čekajte zadnji tren!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Body Creator Centri u Zagrebu - 14 tretmana mršavljenja - garantirani rezultati provjereni od strane 6000 zadovoljnih klijenata! Postanite jedan od njih i samouvjeren ušetajte u ljetne vrućine i novi kupaći kostim!

Body Creator:

Danas na tržištu imamo veliku ponudu tretmana za mršavljenje i njegu tijela  bilo komzetičkim preparatima ili raznim aparatima. U cijeloj toj šumi zvučnih naziva i metoda vrlo je teško odrediti kome vjerovati i u što investirati. Naš je odgovor: svakako tamo gdje je napismeno zagarantiran rezultat i provjeren od strane 6000 zadovoljnih klijenata.
Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001 i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz  našu Body creator metodu koja se temelji na Termo slim učinku ili mršavljenje uz pomoć topline.  Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Zato prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti.

Lipolaser 

Lipolaser koristi hladne laserske zrake za redukciju masnih naslaga na svim dijelovima tijela bez estetske kirurgije i oporavka. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u  obujmu uz istovremeno zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikro cirkulaciju na tretiranom području. Regulira funkciju stanica i izmjene staničnih tekućina te djeluje i na  imunitet.Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se  izlučuje kroz mokraću ili znoj.
To je potpuno ne invazivni tretman, ugodan i zadnja je riječ tehnike kada govorimo o istraživanju i razvoju novih tretmana u sektoru mršavljenja.

Vježbanje u termo kapsuli ima višestruke koristi. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.
Kako funkcionira vježbanje u termo kapsuli?
Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga. Posebno razgradnju celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice. Odnosno, životno važnu izmjenu produkata metabolizma.
Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija , a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama.

Pressoterapija (Limfna drenaža)

Ukoliko vam je posao stresan, vodite uglavnom sjedeći način života, imate manjak ili potpuni nedostatak fizičke aktivnosti, sve će se to odraziti negativno na vaše tijelo.Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.

KAVITACIJA/ ili ultrazvučna liposukcija, ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela, metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini.