Špica sezone u Istri! Resort Duga Uvala ovo ljeto Vaša je oaza za savršen partnerski ili obiteljski odmor! 3 ili 7 noćenja u Hotel Standard ili Annex Triple Plus sobi za do 3 osobe, od 1489kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Resort Duga Uvala može se pohvaliti s čistim morem i raznolikim plažama! Raspolaže s bazenima, wellnessom, teretanom, sportskim terenima i igralištem. RFID narukvice pružaju Vam laku i brzu identifikaciju te popust od 20% na plaćanja. Kupon vrijedi za 2 ili 3 osobe u periodu 21.07.-18.08.18. OSIM u terminima 13.-17.08.18.

Duga Uvala je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara, u neposrednoj blizini međunarodne zračne luke. Lokacija je, dakle, na dohvat ruke do raznovrsnih kulturnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u Istri, ali istovremeno izolirana od prometnih gužvi i stresa urbanih središta. Lokaciju jedinstvenom čini čisto more koje je sljubljeno s gustom mediteranskom florom i bogatom faunom. 

Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor (tijekom ljetne sezone), uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. 

BIRIKINA - RADIONICE ZA DJECU 15.7.-15.8.

Svakog utorka i četvrtka od 10 do 12 sati, za djecu od 3 do 12 godina (djeca do 3 godine moraju biti u pratnji roditelja).

Tehnike slikanja koje djeca mogu koristiti zajedno s roditeljima, ekološke teme (morske slike na drvu, šljunčani ili prirodni kamen, izradu suvenira sa divljim biljkama, oslikavanje staklenih boca za maslinovo ulje i sl. modeliranje gline, autentični suveniri, dekoracija šalica). Besplatno za goste hotela.

Pogledajte cijelu ponudu događaja za Ljeto 2018 ovdje.

Hotel STANDARD za 2 odrasle osobe: predsoblje i soba, kupaonica s kadom i bideom, tapison (više stilova/boja) ili laminat, queen krevet ili twin kreveti, mali pomoćni ležaj (S: 80x 140 cm)- opcija (uz nadoplatu) / na upit, radni stol i stolica, ormarić, garderobni ormar, satelitska TV (LCD), internet (Broadband Wi-Fi), klimatizirano (grijanje i hlađenje),površina: 20 m2 + 4 m2 (lođa), lođa, sa stolom i stolicama, pogled na zelenilo, Aneks i apartmansko naselje.

Annex TRIPLE PLUS - za 2 - 3 osobe, twin krevet + pom. ležaj veličina: 23 m2 + 8 m2 (i dječji krevetić - opcija uz nadoplatu).

Resort nudi raznovrsnu ponudu rekreativnih, sportskih i zabavnih sadržaja. Ljubiteljima aktivnog odmora i sportašima-rekreativcima nudi se tenis, košarka, mali nogomet, mini golf, trčanje...

Hotelski restoran nudi bogat buffet doručak, ručak i večeru. U cijenu obroka u hotelskom restoranu, uz neograničenu konzumaciju hrane, uključena je neograničena konzumacija pića: negazirane i gazirane vode, po nekoliko negaziranih i gazirani sokova, piva, crnog i bijelog vina te kave i napitaka od kave. Iznošenje hrane i pića iz restorana se naplaćuje. U Resortu u najvećoj mogućoj mjeri koristimo namirnice lokalnih proizvođača. Sami uzgajamo autohtono začinsko bilje.

Javne plaže

središnja plaža - šljunčana plaža uz lagan ulaz u more, sunčališta na šljunku i na travi; ležaljke i suncobrani (uz plaćanje); mjesta na suncu i u prirodnom hladu

plaže duž Duge Uvale - šljunak, ravne kamene ploče i stijene; mjesta na suncu i u prirodnom hladu.

Bazeni i Wellness/Fitness – samo za goste Resorta

kompleks otvorenog bazena (ljetna sezona), bazeni za odrasle i djecu s morskom vodom ukupne površine bazena preko 600 m2,ležaljke i suncobrani (bez naplate), sanitarni čvor, tuševi; "mokri" Pool bar i pozornica/plesni podij...

kompleks zatvorenog bazena (izvan sezone) - bazen za odrasle (za rasplivavanje, dužine 25 m) i mali bazen za djecu s grijanom morskom vodom,vrući Jacuzzi sa zračnom i vodenom masažom; ležaljke (bez naplate), sanitarni čvor, tuševi

saune (finska i turska), masaža - na upit (uz nadoplatu), teretana i dvorana za vježbanje/jogu/pilates

RFID Narukvice:

Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gostiju, kao i bezgotovinsko plaćanje (uz automatski popust u visini 20% u odnosu na redovne cijene i plaćanje gotovinom).

Uvjete korištenja narukvica potražite u napomenama.

Hotel Duga Uvala (ranije Croatia) sagrađen je 1991. godine, po projektu akademika Mutnjakovića. U vrijeme kada je hotel otvoren – bio je najluksuzniji hotel na hrvatskoj obali Jadrana. Jedinstven, raskošan stil obiluje detaljima i ukrasima od drva i kamena. Unazad godinu dana, sobe u hotelu, i značajan dio zajedničkih prostora (restoran, veliki disco club...) detaljno je obnovljen – u stilu 90-ti odnosno poštujući stil vremena kada je hotel građen. Sobe su klimatizirane, imaju balkon i kupaonicu s kadom. Gosti se mogu zabaviti gledanjem televizijskih programa (SAT) i surfanjem internetom. Pristup internetu je besplatan (pokrivenost mobilnim internetom u hotelu i oko hotela je 95 posto površine).

Resort je osmišljen za obitelji s djecom i mlade, a nudi uvjete za ispunjen odmor i osobama treće životne dobi. Dobrodošli su i kućni ljubimci (uz najavu i prethodni dogovor). Resort će ispuniti zahtjeve onih koji traže odmor u prirodi i miru, ali i onih koji žele aktivan odmor, sport i rekreaciju. Resort je sjajna polazna točka i za istraživanje svih bogatstava Istre: od kulture do gastronomije.