Špica sezone u Istri! Resort Duga Uvala ovo ljeto za Vas sprema Salsa tjedan s talijanskim instruktorima plesa! Izaberite željenu sobu za 2 ili 3 osobe na 6 dana/5 noćenja, od 2849kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Resort Duga Uvala može se pohvaliti s čistim morem i raspolaže s bazenima, wellnessom, teretanom, sportskim terenima i igralištem, savršeno za idealan obiteljski ili partnerski odmor! RFID narukvice pružaju Vam laku i brzu identifikaciju te popust od 20% na plaćanja. Kupon vrijedi za 2 ili 3 osobe u periodu 13.08.-18.08.18.

Duga Uvala je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara, u neposrednoj blizini međunarodne zračne luke. Lokacija je, dakle, na dohvat ruke do raznovrsnih kulturnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u Istri, ali istovremeno izolirana od prometnih gužvi i stresa urbanih središta. Lokaciju jedinstvenom čini čisto more koje je sljubljeno s gustom mediteranskom florom i bogatom faunom. 

Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor (tijekom ljetne sezone), uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Hotel Duga Uvala odlična je polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice), kako za grupe, tako i za goste koji dolaze u vlastitom aranžmanu.

SALSA TJEDAN - AFREKETE BAILE STUDIO CHIOGGIA (VENEZIA) 13.08. - 18.08.2018.

Radionice/predavanja u poslijepodnevnim satima; profesionalni talijanski instruktori!

Plesne večeri odvijaju se predvečer. Besplatne su za goste hotela. (slobodna mjesta su ograničena stoga se treba unaprijed prijaviti)!

Pogledajte cijelu ponudu događaja za Ljeto 2018 ovdje.

Hotel STANDARD za 2 odrasle osobe: predsoblje i soba, kupaonica s kadom i bideom, tapison (više stilova/boja) ili laminat, queen krevet ili twin kreveti, mali pomoćni ležaj (S: 80x 140 cm)- opcija (uz nadoplatu) / na upit, radni stol i stolica, ormarić, garderobni ormar, satelitska TV (LCD), internet (Broadband Wi-Fi), klimatizirano (grijanje i hlađenje),površina: 20 m2 + 4 m2 (lođa), lođa, sa stolom i stolicama, pogled na zelenilo, Aneks i apartmansko naselje.

Annex TRIPLE PLUS - za 2 - 3 osobe, twin krevet + pom. ležaj veličina: 23 m2 + 8 m2 (i dječji krevetić - opcija uz nadoplatu).

Resort nudi raznovrsnu ponudu rekreativnih, sportskih i zabavnih sadržaja. Ljubiteljima aktivnog odmora i sportašima-rekreativcima nudi se tenis, košarka, mali nogomet, mini golf, trčanje...

Hotelski restoran nudi bogat buffet doručak, ručak i večeru. U cijenu obroka u hotelskom restoranu, uz neograničenu konzumaciju hrane, uključena je neograničena konzumacija pića: negazirane i gazirane vode, po nekoliko negaziranih i gazirani sokova, piva, crnog i bijelog vina te kave i napitaka od kave. Iznošenje hrane i pića iz restorana se naplaćuje. U Resortu u najvećoj mogućoj mjeri koristimo namirnice lokalnih proizvođača. Sami uzgajamo autohtono začinsko bilje.

Javne plaže

središnja plaža - šljunčana plaža uz lagan ulaz u more, sunčališta na šljunku i na travi; ležaljke i suncobrani (uz plaćanje); mjesta na suncu i u prirodnom hladu

plaže duž Duge Uvale - šljunak, ravne kamene ploče i stijene; mjesta na suncu i u prirodnom hladu.

Bazeni i Wellness/Fitness – samo za goste Resorta

kompleks otvorenog bazena (ljetna sezona), bazeni za odrasle i djecu s morskom vodom ukupne površine bazena preko 600 m2,ležaljke i suncobrani (bez naplate), sanitarni čvor, tuševi; "mokri" Pool bar i pozornica/plesni podij...

kompleks zatvorenog bazena (izvan sezone) - bazen za odrasle (za rasplivavanje, dužine 25 m) i mali bazen za djecu s grijanom morskom vodom,vrući Jacuzzi sa zračnom i vodenom masažom; ležaljke (bez naplate), sanitarni čvor, tuševi

saune (finska i turska), masaža - na upit (uz nadoplatu), teretana i dvorana za vježbanje/jogu/pilates


RFID Narukvice:

Obavezne RFID narukvice omogućavaju laku i brzu identifikaciju gostiju, kao i bezgotovinsko plaćanje (uz automatski popust u visini 20% u odnosu na redovne cijene i plaćanje gotovinom).

Uvjete korištenja narukvica potražite u napomenama.

Hotel Duga Uvala (ranije Croatia) sagrađen je 1991. godine, po projektu akademika Mutnjakovića. U vrijeme kada je hotel otvoren – bio je najluksuzniji hotel na hrvatskoj obali Jadrana. Jedinstven, raskošan stil obiluje detaljima i ukrasima od drva i kamena. Unazad godinu dana, sobe u hotelu, i značajan dio zajedničkih prostora (restoran, veliki disco club...) detaljno je obnovljen – u stilu 90-ti odnosno poštujući stil vremena kada je hotel građen. Sobe su klimatizirane, imaju balkon i kupaonicu s kadom. Gosti se mogu zabaviti gledanjem televizijskih programa (SAT) i surfanjem internetom. Pristup internetu je besplatan (pokrivenost mobilnim internetom u hotelu i oko hotela je 95 posto površine).

Resort je osmišljen za obitelji s djecom i mlade, a nudi uvjete za ispunjen odmor i osobama treće životne dobi. Dobrodošli su i kućni ljubimci (uz najavu i prethodni dogovor). Resort će ispuniti zahtjeve onih koji traže odmor u prirodi i miru, ali i onih koji žele aktivan odmor, sport i rekreaciju. Resort je sjajna polazna točka i za istraživanje svih bogatstava Istre: od kulture do gastronomije.