Zabava, opuštanje i uživanje za cijelu obitelj! 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Kinderhotel Schneekönig u Austriji,u srpnju ili kolovozu, već od 1224 kn! Izaberite polupansion ili all inclusive paket!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte bogati paket za cijelu obitelj! Izaberite između opcija 1) 2 noćenja za 2 osobe,uz smještaj u dvokrevetnoj 01.07.-28.07. s uključenim soft all inclusive paketom ili opcija 2) 2 noćenja za 2 osobe,uz smještaj u dvokrevetnoj 28.07.-26.08.18. s uključenim polupansionom.

O hotelu:

Hotel se nalazi na 1800 metara nadmorske visine u Falkertsu. Ako želite aktivnu rekreaciju, Falkertsee je najbolje mjesto za posjetiti! Regija nudi širok spektar sportskih sadržaja, a nakon napornog dana imate priliku opustiti se u našem wellnessu. Čisto opuštanje može se naći u našem vodenom svijetu, s bazenom, saunom, parnom kupelji i whirlpoolom. Dopustite sebi da se opustite i uživajte,  počnite dan odmah nakon doručka uz planinarenje, penjanje po stijenama ili ribolov!

Wellness usluge:

- Unutarnji bazen s panoramskim prozorima (29 ° C)
- Avanturistički bazen za djecu
- finska sauna
- Parna kupka
- Infracrvena kabina
- jacuzzi (3 € / token)
- područje za opuštanje
- Ručnici za kupanje
- Ogrtači se mogu zatražiti uz naknadu.



Ono što od sadržaja nudimo vašem djetetu:

Dječje igralište, potpuno odvojeno od prometa, uz izravan i siguran pristup hotelu, opremljen sa sigurnim igračkama i uređajima, zatvoreni bazen i zatvoreni dječji bazen, krevetić, napravu za zaštitu djece i zaštitu električne utičnice, otvoreno igralište s pješčanikom, ljuljačke, visoke stolice s fiksiranim jastucima, dječje posuđe, čaše i pribor za jelo, dječje jelovnike, dječja pića, večeru za djecu jednom dnevno pod skrbništvom animatora, 6 dana u tjednu.

Ono što od sadržaja nudimo vašoj obitelji:

Prostrane sobe i apartmane, koji pružaju dovoljno prostora za dvoje djece, mogućnost sušenja rublja u kupaonici i / ili na balkonu, mogućnost potpunog zamračenja spavaće sobe, Babyfone, liječenje obitelji s djecom, obiteljska atmosfera, dnevna i večernja usluga čuvanja djece (uz nadoplatu), pranje rublja (rublje se opere zajedno - uz naknadu), dostupna usluga pedijatra (vrlo blizu hotela), knjižnica igračaka (igre na ploči dostupne za posudbu), mogućnost posuđivanja kolica i nosiljki, skrb o djeci 6 dana u tjednu od strane obučenih profesionalaca(48 sati tjedno), programi kao što su: jednom tjedno organizirani program za cijelu obitelj( dječje modne revije, zajednički pješačenje i piknik i sl.)

Dostupno na zahtjev u bilo kojem trenutku:

• stolica za kupaonicu

• kadica za kupanje

• termometar

• kutija za pelene

• prostirka za mijenjanje pelena

• grijači za bočice.