Salon Nicole u Zagrebu predstavlja Vam priliku za hidrataciju i osvježavanje lica uz 4 vrhunska tretmana i preparata - piling, masaža, vitamin C, hyaluron...za samo 139 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osvježite svoje lice u ove ljetne dane i podarite mu potrebnu hidrataciju! U cijenu je uključen 1 dolazak. Kupon vrijedi do 28.07.2018.

  • Cijena uključuje: Blagi piling, masaža dermo valjkom, kisik, masaža lica, ampula c vitamina i hyalurona. 

Masaža lica ne oduzima previše vremena, a poboljšava cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje manje bore, opušta duh i tijelo, a može pomoći i kod glavobolja.
Masaža lica je posebno važna za žene iznad 25 godina jer elastičnost kože tada počinje postepeno slabiti, a potkožno tkivo postaje izraženije pa stoga masaža djeluje na izbacivanje viška tekućine iz tkiva, čini kožu zategnutom i elastičnom.


Koža ubrzano stari, poprima izgled opuštenosti, stvaraju se bore ukoliko tkivu nedostaje kisika. 
Kisik na stanice našeg tijela djeluje antibakterijski, potiče imunološki sustav na obranu, detoksicira, revitalizira, a dovoljna količina kisika u našim stanicama osigurava dovoljnu i kvalitetnu opskrbu hijaluronske kiseline. 
Uz pomoć i tretmane kisikom djeluje se dublje na slojeve kože u svrhu samopoticanja stanične obnove zbog čega je koža očito pomlađena i zaglađenija.
Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. 
Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. 
Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta u ljudskom tijelu i temeljna tvar tkiva kože. Ona zadržava vodu u dermisu i zadržava izgled svježine i mladenačke kože.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 091 308 4004 uz KOD i ID kupona po primitku.