Uz Panturist otkrijte čarobnu Podgoru! Od 30.06. do 14.07.2018. predahnite i odmorite u hotelu Podgorka 2*, paviljon LOVOR na 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona za samo 2169 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite posebnost podgorskih plaža, koje se protežu na otprilike 5.5 km obale! One su rezultat posebnog spoja Biokova i mora. Smjestite se u hotelu Podgorka 2* koji je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.

Položaj / osnovne informacije: 

Hotel Podgorka 2* smješten je u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora.

Paviljon Lovor se nalazi  je smješten iznad glavne zgrade hotela, dijeli ih cca 90 stepenica. Kao takav nije pogodan za osobe s invaliditetom i slabo pokretne osobe. 


Plaža: direktno na predivnoj šljunčanoj plaži uz gradsku promenadu. 

Hotelski sadržaji (nalaze se u glavnoj zgradi hotela): recepcija, buffet restoran, a la carte restoran Riva, Cocatail bar sa živom glazbom, mjenjačnica, besplatan WIFI pristup internetu u lobby-u, parking (doplata 50 kn/dan na recepciji), sef na recepciji (doplata 10 kn/dan na recepciji), TV salon, kućni ljubimci nisu mogući.


Zabavni i sportski sadržaji: ležaljke i suncobrani dostupni gostima hotela, tuševi i kabine za presvlačenje, wellness i fitness u hotelu Medora Auri 4* (uz doplatu), bar na plaži, razni programi vježbanja na plaži, raznovrsni izbor izleta i aktivnosti u okolici za sve uzraste i razne akivnosti, sportska ponuda u blizini hotela (uz doplatu), tenis tereni, sportovi na vodi- ronjenje, jedrenje, jedrenje na dasci, parasailing, banana brod, pedaline, sandoline, motorni čamac, jedrenjak, čamac na vesla, vodeni tobogan. 


Sobe: skromno opremljene, telefon, tuš/kada/WC. Dvokrevetne sobe imaju balkon, a trokrevetne su bez balkona. Pomoćni ležaj je sofa na razvlačenje i primjeren je samo za djecu do 11,99 god.

Prehrana: bogat buffet doručak i večera.