Započnite ljeto uz osunčano lice bajne Opatije! Odmor na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u vrhunskom smještaju Grand Hotela Adriatic uz korištenje SPA programa - saune, bazeni...od 1999kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu do 30.06.18. (sukladno raspoloživosti). Isključeni termini za Adriatic I su 19.-21.06.18., 22.06.18. i 26.06.18. Isključeni termini za Adriatic II su 15.06.18., 20.-23.06.18. i 30.06.18.

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


 

SPA program (ovisno o raspoloživosti, te sukladno radnom vremenu): 

Whirpool, finska sauna, turska kupelj, kneipp, aromatizirani tuševi za hlađenje, topla klupa, relaks zona - mediteranski čajevi i košara s voćem; neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s toplom morskom vodom (sukladno radnom vremenu); korištenje ležaljki na bazenu (prema raspoloživosti); besplatan pristup wi-fi Internetu u sobi i besplatno korištenje Internet cornera u lobbyiju.


Grand Hotel Adriatic I ****
Grand Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.

Dvokrevetna Superior soba: kupaona s tušom, sušilo za kosu, kabelska TV, mini-bar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.


Wellness i Spa: wellness na 8. katu hotela s pogledom na more i otoke, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, vanjski bazen sa slatkom vodom, terasa za sunčanje, plaža 50 metara od hotela, mediteranski restoran na plaži hotela, najveći centar masaža u Opatiji, gratis WiFi u čitavom hotelu.
Najljepši Spa u Opatiji na 8. katu hotela s pogledom na more i otoke, tretmani tijela vrhunskom kozmetikom Thalgo, Pevonia Botanica USA, Pronails, Moroccan, Essie. Tretmani lica s nanokapsuliranim česticama kolagena, vitamina i hijalurona. Depilacije Adam&Eve svjetski poznatim voskom, šećerna depilacija, Deluxe pedikura i manikura, relax terasa s pogledom na more i otoke u sklopu Spa Zone.

Aktivnosti u hotelu i okolici: unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, vanjski bazen sa slatkom vodom, organizirani izleti u destinaciji: Plitvička Jezera, otok Krk s vinskom probom, brodski izleti na otoke, šetnje uz more na najpoznatijoj šetnici u Opatiji dugoj 12 kilometara.

Hrana i piće: Beach Garden mediteranski restoran na plaži hotela uz more, La Terrazza Cafe&Lounge, 100 metara od hotela, uz more, ugodno mjesto za odmor uz odličnu Lavazza kavu! Cocktail bar Kvarner na terasi hotela s pogledom na more.
 
Usluge hotela: recepcija 24 sata, mjenjačnica, bankomat, spremište prtljage, pranje odjeće, peglanje odjeće, kongresni centar kapaciteta do 530 osoba, prodaja časopisa i suvenira, sef, garaže za bicikle, unutarnji bazen s morskom grijanom vodom, vanjski bazen sa slatkom vodom, masaže i tretmani lica i tijela, lounge bar, restoran na plaži hotela, plaža, najam ležaljki i suncobrana.

Ponuda hotela: restoran na plaži Beach garden, lounge bar uz more La Terazza, prodaja tiskovina i suvenira, Cocktail bar Kvarner, wellness i spa centar Tantra Spa&Beauty, zubna ordinacija.


Grand Hotel Adriatic II ***

Grand Hotel Adriatic I*** - 6 katova, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 2 lifta, sobe s balkonom (uz doplatu).
Grand Hotel Adriatic II  *** nalazi se uz obalu, samo nekoliko minuta hoda od središta Opatije, smješten je iznad obalnog šetališta Lungomare. Gostima hotela na raspolaganju je besplatni WiFi. Obavezno posjetite Spa centar koji je jedan od najljepših u Opatiji s prekrasnim pogledom na more i otoke. Sve su sobe klimatizirane a one s pogledom na more pružaju nezaboravan pogled na Kvarnerski zaljev i Opatiju. Uživajte u jednom od najljepših pogleda u Opatiji!

Dvokrevetna Standard soba: kupaona s tušem, sušilo za kosu, kabelska TV, mini-bar, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.

Aktivnosti u hotelu i okolici: unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, vanjski bazen sa slatkom vodom, organizirani izleti u destinaciji: Plitvička Jezera, otok Krk s vinskom probom, brodski izleti na otoke, šetnje uz more na najpoznatijoj šetnici u Opatiji dugoj 12 kilometara.


Wellness i SPA usluge: najljepši Spa u Opatiji na 8. katu hotela s pogledom na more i otoke, tretmani tijela s vrhunskom kozmetikom Thalgo, Pevonia Botanica USA, Pronails , Moroccan, Essie.Tretmani lica s nanokapsuliranim česticama kolagena, vitamina i hijalurona. Depilacije Adam&Eve svjetski poznatim voskom, šećerna depilacija, Deluxe pedikura i manikura, relax terasa s pogledom na more i otoke u sklopu Spa zone.

Hrana i piće: Beach Garden mediteranski restoran na plaži hotela uz more, La Terrazza Cafe&Lounge 100 metara od hotela, uz more, ugodan lounge uz vrhunsku Lavazza kavu! Cocktail bar Kvarner na terasi hotela s pogledom na more.

Usluge hotela: Rent a car, shuttle, recepcija 24 sata, mjenjačnica, bankomat, spremište prtljage, pranje odjeće, peglanje odjeće, kongresni centar za do 530 osoba, prodaja časopisa i suvenira, sef, garaže za bicikle, unutarnji bazen s morskom grijanom vodom, vanjski bazen sa slatkom vodom, masaže i tretmani lica i tijela, lounge bar, restoran na plaži hotela, plaža, najam ležaljki i suncobrana.

Ponuda hotela: restoran na plaži, lounge bar uz more, prodaja tiskovina i suvenira, cocktail bar, wellness i spa, cocktail bar.
 

Mlađima od 16 godina nije dozvoljeno koristiti wellness usluge (masaže i tretmane), a korištenje bazena dopušteno je isključivo uz pratnju odraslih. Mlađima od 18 godina nije dozvoljeno koristiti SPA usluge (jacuzzi, finsku saunu, tursku kupelj, aroma tuševe, kneipp).