Ljetni dani kolovoza u okruženju Biogradske rivijere! Pobjegnite u Biograd na Moru i smjestite se u hotelu Adria na 4 dana/3 noćenja sa ALL INCLUSIVE uslugom za dvoje i samo 3535 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Popust za djecu: 1 dijete do 7 godina GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 11.08. do 15.08.2018.

Pobjegnite u srce prirode u sunčano i aktivno okruženje Biogradske rivijere.

Hotel Adria nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.


Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior); sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, minibar, telefon, sat TV; pansionski buffet restoran; aperitiv bar s terasom; bazen – dva vanjska i unutarnji; wellness (sauna, slane sobe, finska sauna, inhalacije, masaže i ostali beauty programi); parking uz nadoplatu; kongresne dvorane – velika  170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta;  natkrivena polivalentna sportska dvorana; mjenjačnica; parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta (uz nadoplatu); besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela.

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.

Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.


U okviru standardne gastronomske (all inclusive ponuda) nudimo:
buffet doručak (07,00 – 10,00)
buffet ručak (12,30 – 14,30)
buffet večera (19.00 – 21,00).


Na all inclusive baru, uz vanjski bazen, možete probati sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića u vremenu od 10,00 – 22,00 sati,a u vremenu od 16.00 do 17.00 sati i snack time.
U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar, kao idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i čitanje dnevnih tiskovina.


Neka Biograd bude Vaša polazna točka.

Zanimljiv zemljopisni položaj u srcu jadranske obale u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode, dugogodišnja turistička tradicija, te bogata turistička, kulturna, sportska i ugostiteljska ponuda samo su neki od razloga za odabir Biograda kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.