Ljeto 2018. novo ruho kampa Stella Maris u Umagu otkriva odmor u udobnosti mobilnih kućica! 3 dana/2 noćenja u Superior Mobilnoj kućici uz završno čišćenje...za 4 odraslih i 2 djece samo 1429kn!

47 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogatstvo, šarm i raznolikost ponude Umaga za cijelu obitelj tijekom ljetnih dana! Kupon vrijedi od 22.06.18. do 06.07.18. (isključeni termini 23.-25.06.18. i 01.-06.07.18.) i vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece. Dodatne pogodnosti: besplatan wi-fi, besplatan parking.

Camping Stella Maris - potpuno preuređen 2018.!

Camping Stella Maris dočekuje svoje goste u novom ruhu i s pregršt novosti! Budite među prvima koji će uživati u potpuno preuređenom kampu, s novom recepcijom i restoranom, bazenom, poboljšanim parcelama i mogućnošću smještaja u mobilnim kućicama. Atraktivna lokacija vodi vas u središte događanja i savršeno je mjesto za one koji traže aktivan odmor. U blizini kampa nalazi se 16 teniskih terena, igrališta za odbojku i rukomet na pijesku te predivne plaže. Tu su i sadržaji za djecu i animacija, odlična zabava za najmlađe goste. Svatko će pronaći nešto za sebe.
Stella Maris Resort Umag je top destinacija za vrijeme teniskog turnira Plava Laguna Croatia Open Umag, jedne od najvećih sportskih manifestacija u Hrvatskoj. Nedaleko od kampa uživat ćete u vrhunskim mečevima te klubovima, barovima na plaži, koncertima i popratnim zanimljivim događanjima.


Camping Stella Maris Mobile Homes - Novo u 2018.!

Od ove godine u kampu Stella Maris možete uživati u komociji mobilnih kućica. Osjećaj ljetovanja u apartmanu uz sve prednosti kampiranja pružiti će vam naše Superior Mobilne kućice, s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i prostranom terasom.
Sve mobilne kućice su klimatizirane te imaju TV i Wi-Fi priključak, a ako volite kuhati, posao će vam sigurno olakšati kompletno opremljena kuhinja s perilicom posuđa.
No, dok ste kod nas nije potrebno kuhati: u kampu i njegovoj neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, kafići, pizzerije i snack – barovi. Na raspolaganju vam je i novi kompleks bazena u kampu kao i mnogobrojni sportski, zabavni i edukativni sadržaji. Plaža je u obližnjem, modernom i predivnom Stella Maris Resortu.


Cijela obitelj uživati će u Mobilnim kućicama kampa Stella Maris!

Mobilne kućice Superior – za 4+2 osobe, površine cca. 32 – 34 m2. Sastoje se od dvije spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, a druga s dva odvojena ležaja; dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje; potpuno opremljene kuhinje s hladnjakom i perilicom posuđa; dvije kupaonice sa tuš kabinom; terase sa stolom, stolicama i ležaljkama. Sadrže klima uređaj, SAT TV, sef.


Aktivnosti i zabava u Stella Maris Resortu i kampu Stella Maris

Camping Stella Maris i Stella Maris Resort nude brojne aktivnosti za djecu i odrasle za savršen obiteljski odmor u znaku zabave. Od kreativnih i edukativnih radionica, preko aktivnih igara, sportske i rekreativne ponude, do večeri uz glazbu – dodajte još sunce i more – i vaš idealan odmor je osiguran!


Umag Istra, dragulj Hrvatske

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.
Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...
U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!