Njega lica u centru Zagreba snižena 50%! Baršunasta koža uz bogati tretman lica u Beauty centru Green sastoji se od ultrazvučne špatule, krioterapije i maske za lice...za samo 135 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svježa, sjajna i baršunasta koža uz čak 50% popusta! Paket od ultrazvučne špatule, krioterapije i maske za lice u Beauty centru Green! Kupon se može iskoristiti do 31.07.2018.

Njegovana koža je i lijepa koža. Svaka žena može imati lijepu kožu lica bez obzira na svoju dob, a tajna je u pravilnom njegovanju.

Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu, nasuprot Zagrebačke banke u haustoru.

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje...

Tretman cryo terapije potiče na Vašem licu sintezu elastina i kolagena za savršen efekt zatezanja kože lica!

Ultrazvučna špatula za lice je vrlo nježna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća sa lica.

Rezultat je - čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučno čišćenje se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa klasičnim tretmanom kao završna faza jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju svih aktivnih tvari koje nanosimo u toku tretmana.

Nakon ovog tretmana čišćenja koža poprima zdrav izgled, smanjuju se proširene pore te pojačana pigmentacija, koža je hidratizirana i oksigenizirana.