Odmor u prirodi i uživanje u drvenim šatorima ili mobilnim kućicama uz rijeku Mrežnicu u Kampu "Slapić" na 2 ili 4 noćenja uz 2 h kanu i platu Slapić za dvoje već od 790 kn! Kamp je "dog friendly"!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potpuni užitak u prirodi i dobro poznatom Kampu Slapić! Izaberite svoju opciju boravka za dvoje u drvenim šatorima uz 2h kanu, platu Slapić ili mobilnim kućicama uz 2h kanu, platu Slapić i butelju vina! Kupon je moguće iskoristiti do 26.08.2018.!

Šator-drveni bungalov sa terasom odmah uz rijeku Mrežnicu (u bungalovu su krevet i mjesto za stvari, za ostalo se koriste sadržaji u kampu). U cijenu nije uključena posteljina.

Mobilna kućica se sastoji od: 30 m2 (7,5x4m). Ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba sa bračnim krevetom i 1 spavaća soba s 3 razdvojena kreveta ). Spojena dnevna soba s kuhinjom,kupaonica, kutni kauč, klima,TV. Natkrivena terasa sastoji se od stola i 4 stolca. U cijenu uključena posteljina.

Lokacija

Smješten na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km.  Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.

Uz kampu je smještena atraktivna plaža na rijeci Mrežnici s nekoliko intimnih otočića i slapova na kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u ribolovu. A za naše najmlađe goste u sklopu kampa nalazi se i novo uređeno dječje igralište.

Kamp „Slapić“ obitelji Mataković sa 100 smještajnih jedinica, smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. U sklopu kampa nalaze se dva suvremena sanitarna čvora, atraktivan ugostiteljski objekt sa kuhinjom, nove prekrasne mobilne kućice, dječje igralište i razni sportski sadržaji. 

Pridružite nam se jer odmor u našem kampu je odmor za dušu i tijelo!