Ljetni dani srpnja uz ALL INCLUSIVE uslugu jedinstvenog Waterman Svpetrvs Resorta! Odmor na 2 dana/1 noćenje uz korištenje bazena, sauna, jacuzzija, fitnessa, sportskih terena...za dvoje već od 849kn!

346 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte otočki način života, čudesnu prirodu i bogate sadržaje Waterman Svpetrvs Resorta! U 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih: jedno dijete do 12 godina gratis! Kupon za ponudu vrijedi od 30.06.18. do 15.07.18.

Waterman Svpetrvs Resort u Supetru na otoku Braču

Waterman Svpetrvs Resort mirno je turističko naselje smješteno direktno uz plažu. Sastoji se od 12 objekata s moderno uređenim sobama, restoranima i barovima koji služe domaće i međunarodne specijalitete, dječjih igrališta, zatvorenog i otvorenih bazena, spa i wellnessa. S raznolikim izborom sadržaja, pravi je izbor za sve one željne zabave i opuštanja!


Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, sat TV, kupatilo sa tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

  • ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera; prva usluga je večera.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.


Doživite jedinstven život na otoku i obuhvatite sve njegove vrline

Bliska veza između Watermana i sporta započela je davno, od samog trenutka kada je Waterman otvorio svoja vrata. Prije 20 godina Waterman je po prvi put bio domaćin poznatoj školi tenisa Tarjan iz Straubinga. Mlada tenisačica i treneri zaljubili su se u Supetar, koji se pokazao savršenim za tenis trening i pripreme za turnire, psihički i fizički.
Supetar nudi lijepo vrijeme s toplim ljetima i blagim, vlažnim zimama - uvjetima koji savršeno sumiraju mediteransku klimu okolnih sela, planina i obale. Supetar ima idealne uvjete na otvorenom tijekom cijele godine tenis ili bilo koji drugi sport podržan od strane povoljne mediteranske klime. 
Osim prirodnih preduvjeta, postoji bezbroj razloga zašto biste trebali uzeti u obzir Waterman kao mjesto vašeg aktivnog odmora. 

Od istaknutih sadržaja vrijedi spomenuti 6 teniskih terena, 7 unutarnjih i vanjskih bazena, sauna, jacuzzi i Island SPA centar s tretmanima koji konačno pomlađuju vaše tijelo i um kao zasluženu nagradu nakon vježbanja i drugih aktivnosti.

Supetar je idealno mjesto za odmor, bilo da putujete sami, s prijateljima ili obitelji. To je prilika da zaista živite otočki način života okružen čudesnom prirodom.


SUPETAR

Smješten na sjevernoj strani otoka Brača; s pogledom na Split i povezan s redovitim trajektnim linijama (50 min); turističko, gospodarsko i kulturno središte otoka Brača; dom za 4000 stanovnika; pješačka udaljenost do trgovina, restorana, zdravstvenih usluga i banaka. Okruženje: prekrasna priroda sa borovima i maslinama, šljunčane plaže, čisto more...
Velika polazna točka za istraživanje Jadrana!


PRIJE KUPNJE KUPONA OBAVEZNO PROVJERITI RASPOLOŽIVOST NA TEL. 021/640-253 ILI MAIL sales@watermanresorts.com!