Beauty centar Callisto u Puli donosi Vam 12 učinkovitih tretmana za mjerljive rezultate! Isprobajte utrazvučnu kavitaciju, multipolarnu radiofrekvenciju, limfnu drenažu...za samo 490kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani su sigurni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana! Tretmani su za gubitak masnog tkiva, zatezanje opuštene kože, eliminaciju celulita i poticanje metabolizma! Kupon se može iskoristiti do 31.07.2018.

Postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati:
 
*Gubitak masnog tkiva
*Eliminacija celulita i saniranje narančine kore
*Zatezanje opuštene kože
*Poticanje metabolizma-otpuštanje štetnih tvari i nakupljene vode

4 tretmana limfne drenaže   

- savršen tretman za oblikovanje tijela
- povećava lokalnu mikrocirkulaciju
- potiče kruženje hranjivih tvari 
- vraća vezivno tkiva u stanje prije nastanka celulita
- pojačava napetost kože
- povećava optok krvi i limfe

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.
Drugim dijelom tretmana direktno se djeluje na potkožno vezivno tkivo. Djelovanje multipolarnog RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroblasti stimuliraju da proizvode više kolagena tako da je učinak dugotrajan!
Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i bedrima, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela,  postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati. Tretmani su sigurni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana. Jednako uspješno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od tjedan dana. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani peacemaker, metalni implantati, poremećaji koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje!

LIMFNA DRENAŽA 

intenzivni tretman za smanjenje natećenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvučne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage!