[Stubičke Toplice] Relax dan koji je potreban svima! Cjelodnevno kupanje na bazenima + moderne saune + 1x masaža od 30 minuta i ručak na bazenskoj terasi u Hotelu Matija Gubec za 129 kn/osobi!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite užitak kupanja u unutarnjem i vanjskom bazenu,opustite se uz masažu i saune, a potom se počastite ručkom na bazenskoj terasi Hotela Matija Gubec! Omogućite si dan za sebe ili povedite partnera i uživajte u paru! Kupon je iskoristiv SAMO od PONEDJELJKA do ČETVRTKA!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Kako biste neopterećeno proveli dan uz naše bazene, masaže i saune, posegnite za osvježenjima u bistru bazena, a nudimo vam i kompletan ručak ili večeru (glavno jelo, prilog, salata, kruh) po vrlo popularnoj cijeni od samo 28,00 kn po osobi.

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Kupalište Hotela "Matija Gubec" nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

Ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne skupine postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.

Crno jaje preporuča kupnju kupona, te OBAVEZNU rezervaciju termina dolaska na tel.: 049/282 501, 049/282 420, ili e-mail: info@hotelmatijagubec.com.