Najpovoljnija cijena! Hotel Barba - Starigrad Paklenica, Vaš bijeg od stresa! 2 dana/1 noćenja s polupansionom za 1 osobu uz piće dobrodošlice i parking, SAMO 368 kn! Kuponi se mogu spajati!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novorenovirani Hotel Barba** u Starigrad Paklenici, udaljen je od vlastite plaže samo 40 metara! Dodatna pogodnost - dijete do 8 godina boravi gratis u sobi s roditeljima, bez vlastitog ležaja! Kupon vrijedi isključivo od 08.07.-22.07.18.

Doživite prekrasno Jadransko more i planinu Velebit u srcu središnjeg Jadrana u popularnoj destinaciji Starigrad Paklenica!

Starigrad je središte Pakleničke rivijere; nastao je na temeljima drevnog antičkog grada Argyruntuma. Danas je to sve poznatije turističko mjesto s nešto više od tisuću stanovnika koji su svoj tradicionalni način života na obroncima Velebita prije pola stoljeća zamijenili životom uz more. Zbog blizine i dostupnosti planine, posebice atraktivnog kanjona Velika Paklenica, Starigrad nije samo ugodno ljetovalište, već i tradicionalno okupljalište planinara i alpinista, pustolova i znanstvenika te svih ljubitelja prirode koji dolaze uživati u ljepotama Paklenice i Velebita. Dok uživate u kristalno čistom moru, pogled Vam zastaje na veličanstvenim kanjonima Velika i Mala Paklenica duboko usječenima u planinu Velebit iznad Vas. I ne slutite da su upravo oni zaslužni za iznenađujuću raskoš prirodnih šljunkovitih plaža na Rivijeri Paklenica.

Dok uživate u kristalno čistom moru, pogled Vam zastaje na veličanstvenim kanjonima Velika i Mala Paklenica duboko usječenima u planinu Velebit iznad Vas. I ne slutite da su upravo oni zaslužni za iznenađujuću raskoš prirodnih šljunkovitih plaža na Rivijeri Paklenica.

Hotel Barba je novootvoreni hotel u Starigrad Paklenici, mjesto udaljeno deset kilometara od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split). 

Udaljenost od vlastite plaže je samo 40 metara, 300 metara od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelsko-kamping kompleksa Alan. Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara. 

Hotel raspolaže sa 18 soba, besplatnim ograđenim parkingom, besplatnim WIFI (širokopojasni internet) u svim prostorijama objekta, te novim LED TV s 80 kanala. U svakoj sobi nalazi se i moderni klima uređaj.

Svaka dvokrevetna soba opremljena je spojenim krevetima koji se po potrebi mogu razmaknuti (2 kreveta dimenzija 90cm x 200cm). U sklopu sobe nalazi se kupaonica, klima uređaj koji osigurava atmosferu kakvu sami zaželite te LED TV prijemnik s USB priključkom. Kad poželite kavu ili doručak u krevet – samo nazovete restoran koristeći telefon s internom linijom koji se nalazi u svakoj sobi.

Položaj Hotela Barba

Hotel Barba i sam Starigrad Paklenica na idealnoj su poziciji za sve one koji tijekom  odmora žele i što više toga vidjeti. U neposrednoj blizini Starigrada i samog Hotela Barba nalazi se 5 od ukupno 8 hrvatskih nacionalnih parkova (Paklenica, Kornati, Krka, Plitvička jezera, Sjeverni Velebit), te čak 3 parka prirode (Velebit, Telaščica, Vransko jezero).