Dolazite u hrvatski biser Dubrovnik? Posjetite zabavno - izložbeni prostor posvećen ljubavi - Muzej ljubavnih priča! Snižene cijene ulaznice za mlade ili odrasle čekaju Vas samo na Crnom jaju!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini stare dubrovačke gradske jezgre na Vas čekaju najljepše ljubavne priče! Istražite ih i posjetite Muzej ljubavnih priča! Izaberite između 2 vrste ulaznica: za odrasle (18+ godina) za 32kn ili ulaznica za mlade (10-18 godina) za 22kn!

Zagreb ima muzej prekinutih veza, a Dubrovnik od danas nešto optimističniji - Muzej ljubavnih priča. 

Predmeti u Muzej stižu iz cijelog svijeta, od četkice za zube iz Poljske do češlja iz Francuske. Kolekcija prikupljenih i doniranih priča i predmeta izložena je u osam soba!


Muzej ljubavnih priča je osnovan s ambicijom izlaganja kolekcije stvarnih osobnih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti doniranih i prikupljenih iz svih kutaka svijeta.

Osim izloženih osobnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti, ovaj muzej u Dubrovniku ima još mnoštvo sadržaja ljubavne tematike poput izložbe posvećene najpoznatijim glazbenim ljubavnim parovima,  neizostavnih "Game of Thrones" i "Star Wars" ljubavnih priča, a tu je i posebni kutak za selfije zaljubljenih kao i “Ljubavni zid” na koji se mogu ostaviti srca s ljubavnim porukama i potpisima.

Muzej ima i dječji kutak, ali i fotografije zaljubljenih turista i njihovih selfija na prekrasnim dubrovačkim lokacijama, ljubavne poruke mogu ostaviti svi posjetitelji.


IZLOŽBE:

LOKALNA POVIJEST & LEGENDE - Upoznajte se sa zanimljivim dubrovačkim povijesnim i mitskim ljubavnim pričama

GLOBALNA KOLEKCIJA - Iskusite emocije stvarnih ljubavnih priča i vezanih izložbenih predmeta

FILM & TV - Doživite dramu i romansu filmskih i TV spektakala snimanih u Dubrovniku

POGLED IZA NOTA - Upoznajte ljude i okolnosti koji su inspirirali neke od najpoznatijih ljubavnih pjesama svih vremena
...i još puno toga

Više info na : https://lovestoriesmuseum.com/