U svako doba godine, Opatija je uvijek dobar izbor! Ovo ljeto uživajte u biseru hrvatskog turizma! Predahnite 3 dana/2 noćenja u apartmanu Tomić A-8, za 2 osobe po super cijeni od 1169kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miran položaj sobe u villi okruženoj palmama, egzotičnim voćkama te prekrasnom opatijskom plažom omogućuje Vam ugodan i nadasve zanimljiv odmor! Kupon za ponudu vrijedi od 01.07.18. do 19.08.18.

Apartman A-8 u Opatiji

Apartman je lociran u centru Opatije (100m od hotela Adriatic) u Ul. Dr. Josepha Maxa Örtela 11 na prvom katu.

Miran položaj daje gostu ugodan I opuštajuci odmor. Pogled apartmana je na morsku južnu stranu. Apartman ima jednu sobu sa francuskim ležajem u kojoj se još nalazi sto lza objed, ogledalo za šminku, TV sa kablovskom televizijom, free wi-fi I orman.

Apartman raspolaže sa mini kuhinjom koja je opremljena sa el. štednjakom sa dvije ringle, frižider i veš mašinom. U kupatilu je tuš kada sa wc-om.

Sa terase (površina 28m2) se pruža fantastican pogled na Opatiju i Rijeku. Terasa je opremljena sa ležaljkom, stolom za objed, šankom i mjestom za roštilj.

Udaljenost od plaže je 200m kao i od obalnog šetališta Lungo mare.

Park Angelina kao i park Sveti Jakov su udaljeni samo 200m od sobe i pružaju Vam nezaboravni doživljaj šetnje i razgledanja mediteranskog bilja. Ljetna pozornica na kojoj se održavaju razne kulturne, glazbene manifestacije je udaljena 250m od sobe. Tenisko igralište je udaljeno samo 100 m.

Za vrijeme boravka u Opatiji svakako osim poznatog šetališta Lungomare posjetite i popularna šumska šetališta Opatijske rivijere, gdje ćete se okruženi netaknutom prirodom i na svježem zraku odmorit od stresne svakodnevnice i užurbanog života!