Studio ljepote Manuela u Zagrebu donosi Vam priliku za brazilskom depilacijom prirodnom metodom, pogodnom za sve tipove kože! Isprobajte depilaciju šećernom pastom za samo 65 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Depilacija šećernom pastom potpuno je prirodna i pogodna za sve tipove kože, pa i za one najosjetljivije! Kupon se koristi u 1 dolasku i može se iskoristiti do 11.08.2018.

Brazilska depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom elegantna je metoda s dugotrajnim rezultatima, a koža je glatka i  meka. Zbog malih molekula sastava šećerne paste, dublje prodire u kožu, te zatvara folikulu te usporava rast dlake. Manje je bolna, može se raditi na kraćim dlakama.

S vremenom dlake se na tretiranom području prorjeđuju. Možemo ju nazvati depilacijom na prirodan način zbog samog sastava preparata, 100% prirodnog. Pri tretmanu se koža ne oštećuje jer se pasta lijepi za dlaku, te ju izvlači duboko iz korijena.

Potpuno je prirodna i pogodna za sve tipove kože pa i za one najosjetljivije! Depilacija šećernom pastom brzo je stekla popularnost i sadrži samo prirodne sastojke, ne oštećuje kožu, bakterije u ovakvoj pasti nemaju mogućnost preživljavanja te nije potrebno čekati da dlačice narastu!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 095 864 3840, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.