Uhvatite last minute ponudu Panturista za uživanje na jugu Makarske rivijere! Odmor u Gradacu na 2 dana/1 noćenje s polupansionom u hotelu Laguna** od 23.06. do 30.06. 2018. za samo 149 kn/osobi!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uplovite u ljetne dane odmorom na jugu Makarske rivijere u Gradacu! Kupon vrijedi isključivo od 23.06. do 30.06.2018.!

Gradac - hotel Laguna                                                                                                       

POLOŽAJ: hotel paviljonskog tipa (sastoji se od tri zgrade: glavna zgrada, depadansa A i depadansa B), smješten u mirnoj zoni, van prometne gužve, udaljena od centra Gradca svega nekoliko minuta hoda. 


SADRŽAJI: klimatiziran restoran, tri zemljana tenis terena s mogućnošću noćnog igranja, veliki parking za goste (doplata za čuvani parking 30 kn/dan, plaćanje na recepciji), park s različitim mogućnostima animacije, barovi, restorani, suncobrani i ležaljke za iznajmljivanje, suvernirnice, trgovine rekvizita za plažu, novinski kiosk, prodaja izleta na recepciji, rent a car, terasa sa glazbom uživo. Uživajući u prekrasnoj plaži, gosti se mogu zabavljati i skijanjem na vodi, vožnjom sandolina, pedalina, jet ski skutera, a tu su i  mnogi drugi sadržaji koji privlače pažnju djece i odraslih. 


SOBE: depadanse A: dvokrevetne i dvokrevetne s pomoćnim ležajem. Sve sobe imaju SAT/TV, balkon, kupaonicu (tuš, WC), okrenute prema moru, 50 m od glavne zgrade, besplatan WIFI.

USLUGA: polupansion na bazi buffet doručka i večere (piće uz večeru: 0,2 l točeno vino, 0,33 l pivo ili 0,2 l sok).

PLAŽA: šljunčana, udaljena cca 10 m. 


Prije kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera radi rezervacije na e-mail: mirela.vuk@panturist.hr ili br.tel: 031 214388, br.mob: 099 2471 309 uz sve podatke i KOD kupona po primitku.