Savršena ponuda za nezaboravno ljetovanje za dvoje u Opatiji! Izaberite 1,2,3 ili 5 noćenja s polupansionom u predivnom hotelu Astoria 4* uz wellness i teretanu u hotelu Opatija, već od 1099kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se blizu samog srca grada Opatije u hotelu Astoria 4*. Prije kupnje izaberite željeni broj noćenja u superior sobama! Ponude 1 i 2 se mogu iskoristiti isključivo do 15.07.18., a ponude 3 i 4 se mogu iskoristiti isključivo do 26.08.18.

HOTEL ASTORIA - dio OHM GROUP®

OHM Group® pomiče granice onoga što možete očekivati kada posjetite naše hotele. Visoko personalizirana usluga, u kombinaciji s autentičnim, elegantnim okruženjem najviše kvalitete, obećava dom daleko od kuće za one koji znaju cijeniti najbolje. 

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Hotel Astoria**** pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. Bilo da je to mjesto za odsjedanje, večeru, zabavu ili odmor: Hotel Astoria**** je s pravom destinacija načina života.

Hotel Astoria**** je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.

Hotel Astoria nalazi se u središtu Opatije. Obližnji povijesni stari grad sa svojim udobnim kafićima kao i 12 km šetališta "car Franje Josipa" pružaju savršenu pozadinu za laganu šetnju.

Hotel raspolaže s 50 soba i apartmana, nenametljivog dizajna i elegancije.Svijetli i moderni dizajn hotela izvrsno se suprotstavljaju mirisnom hladnom staklenom baru u predvorju, srcu hotela. Pojedine sobe nude nastavak jasnog i ekspresivnog dizajna.

Smješten blizu samog srca grada Opatija, a za gurmane garantiramo Međunarodno gastronomsko putovanje u Restoranu Opazija.

Napomene za djecu: djeca do 3 godine gratis boravak; od 3-12 godina imaju 50 % popusta, plaćanje na licu mjesta; dječji krevetić je gratis.