Ljetni dani u Biogradu na Moru! Provedite 8 dana/7 noćenja s polupansionom u kući Sanja, za dvoje u sobi sa ili bez balkona već od 3189 kn! Posjetite prekrasne plaže Biograda na Moru!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se na biogradskim plažama Dražica i Soline te provedite bezbrižan odmor u kući Sanja! Izaberite između dvije opcije! Kupon vrijedi isključivo odabrani termin od 21.07. - 18.08.2018.

Kuća Sanja- Biograd (Rivijera Biograd) ***

Udaljenost od mora: 900
Udaljenost od centra: 900

Biograd na moru nalazi se 28 km južno od Zadra. Ispred grada su otoci Planac i Sv. Katarina (sa svjetionikom).

Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero.

Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. 

U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.


Nakon kupnje kupona potrebno se je ODMAH javiti u Sani tours radi potvrde rezervacije termina na br.telefona: 023 384 261, 099 2222 974, ili na mail cancar@gmx.at, uz sve potrebne podatke i KOD kupona.