Ovo ljeto postanite dijelom morske razglednice bajne Opatije na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Remisens hotelu Admiral****! Čekaju Vas bazeni, Spa&Relax zona...samo 1859 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaplivajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, opustite se u Spa&relax zoni (prema raspoloživosti)... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 17.07.18.

O hotelu:

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Remisens Hotel Admiral (4*) nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Remisens Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Remisens Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran.

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. Provedite dan na vanjskom bazenu sa sunčalištem smještenim direktno iznad mora i uživajte u prekrasnom pogledu. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen, whirlpoole, saune i fitness centar. Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana. 
Hotel Admiral je 2014. godine postao dio Remisens brenda i od tada posluje pod novim nazivom Remisens Hotel Admiral, u skladu s visokim standardima koje uvjetuje pripadnost Remisens hotelima. Osim podizanja kvalitete sadržaja i usluge, potpuno su preuređene sve smještajne jedinice, lobby i recepcijski prostor.

Superior dvokrevetna soba:

Opustite se i osjećate se ugodno u klimatiziranoj sobi površine 20 m2. Prekrasna soba s balkonom i pogledom na more pružit će vam sve pogodnosti za savršeni odmor. Pravi izbor za parove ali i poslovne ljude. Soba raspolaže s kupaonicom u kojoj se nalaze kada ili tuš. Soba pruža komfor za najviše tri osobe.

Za vrijeme vašeg boravka u Opatiji, Remisens Hotel Admiral mjesto je na kojemu se možete opustiti i pomladiti. Gostima koji žele odmoriti i obnoviti energiju na raspolaganju su finska i turska sauna.

Bazeni:
vanjski bazen (22,5 mx12 m), unutarnji bazen s grijanom morskom vodom (14 mx14 m), ležaljke i suncobrani na bazenskom prostoru (uključeni u cijenu, prema raspoloživosti), towel service - ručnici na bazenskom prostoru.

Restorani i barovi:
Bez obzira na to želite li kompletan obrok ili samo nešto lagano, Remisens Hotel Admiral u Opatiji zadovoljit će sve ukuse. Ugodan ambijent restorana dodatno oplemenjuje ljetna terasa, a ljubazno osoblje rado će vam preporučiti izvrsno lokalno vino koje se najbolje sljubljuje s jelom koje ste izabrali. Tu su i kavana za manje obroke i aperitiv bar za piće prije spavanja.

Marina Admiral
Remisens Hotel Admiral jedini je hotel s marinom u Opatiji. Sa 160 vezova i 40 mjesta na kopnu, marina Admiral je nezaobilazno mjesto za sve nautičare. Marina je potpuno opremljena, te svaki vez ima priključak za vodu i struju. Na samo nekoliko minuta hoda od centra grada, marina kategorije četiri sidra otvorena je tijekom cijele godine.