Kuća za odmor Luna u Križevcima savršen je kutak za odmor! 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja za do čak 8 osoba uz korištenje prostorije s jacuzzijem, saunom i mjestom za relax...od 999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslave, rođendani ili samo odmor - otkrijte idealni kutak! Ulaz na imanje od 13 h, izlaz s imanja do 09 h! Kupon vrijedi za 8 osoba i do 02.09.18.!

OPIS KUĆE:

 Autohtona kuća s velikim dvorištem i gostinjskom kućom u predivnom pitoresknom mjestu Sveti Ivan Žabno. Za gušte Vas čeka prostorija s jacuzzijem, saunom i mjestom za relax. Adrenalinci mogu jahati, voziti quad, a rekreativci šetati i voziti bicikle! Dvorište sa zadnje strane kuće izlazi na makadamsku cestu koja se rijetko koristi tako da je gušt adrenalina i rekreacije doslovno jedan korak iz dvorišta! Velika natkrivena terasa (100m2) sastoji se od dva tematska dijela. Chill zone i zone za papicu s masivnim drvenim stolom i velikim roštiljem. 


Prostrano dvorište s velikom sjenicom proširuje kapacitet do 40ak sjedećih mjesta. Idealno za fancy schmancy proslave svih vrsta, dječje rođendane s konjićem na imanju, mini vjenčanja... 


Poslovnjacima nudimo mogućnost team buildinga, edukacije, organiziranih druženja s poslovnim partnerima. I za razne druge namjene. Kuću otvara i pokazuje naša domaćica Katarina. Ulaz na imanje od 13.00 Izlaz s imanja do 09.00 Jahanje, vožnja quadom, vožnja biciklima, paintball, - CIJENA NA UPIT! 


Imamo partnere u susjedstvu pa gosti kažu želju, a mi im ponudimo cijenu i mogućnost kad provjerimo dostupnost kod partnera. 


PONI - mali konjić se opcinalno dovodi na imanje za dječje rođendane - CIJENA NA UPIT KOČIJA ZA MLADENCE - opcionalno u najam za potrebe mini vječanja ili obnova zaruka i sl. - CIJENA NA UPIT