Odlučili ste se dovesti u red? Ravan trbuh i čvrsti mišići nisu nemoguća misija! Donosimo savršenu pomoć uz spravu za vježbanje koja zateže i učvršćuje Vaše trbušnjake: Gym Energy Duo za 79kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gym Energy Duo otpušta električne impulse direktno u vaše mišiće. Ovi impulsi su identični impulsima koje šalje centralni živčani sustav te zato izazivaju kontrakcije u mišićima! Kupon vrijedi do 03.09.2018.

Gym Energy Duo – Savršena pomoć koja zateže i učvršćuje Vaše trbušnjake!

Odlučili ste se dovesti u red? Izabrali ste odgovarajuću dijetu i počeli s vježbanjem? Odlično, ali ne propustite jedinstvenu priliku kao pomoć koristiti i dokazano učinkovitu elektrostimulaciju mišića uz nevjerojatnih 81% popusta! 

Možda izgleda novo, ali elektrostimulaciju mišića (EMS) već dugo koriste fizioterapeuti i sportisti za izgradnju mišića, poboljšanje kondicije i rehabilitaciju.  Kada se koristi u kombinaciji sa redovnim treningom u fitnessu i sportu, omogućuje brže i bolje rezultate. 

Sada i vi možete iskusiti koristi EMS-a u vašem domu uz fantastični Gym Energy Duo.

Gym Energy Duo otpušta električne impulse direktno u vaše mišiće. Ovi impulsi su identični impulsima koje šalje centralni živčani sustav te zato izazivaju kontrakcije u mišićima! Učinkovitost elektrostimulacije kao savršenog dodatka vježbanju i dijeti za izgradnju čvrstog i snažnog tijela su potvrdila razna istraživanja. 

Ne zaboravite, žene i muškarci se slažu u jednom, isklesani trbušnjaci su baš seksi! I nema te žene ili muškarca koji će ostati imuni na vaše zategnuto i čvrsto tijelo!

Zato ne oklijevajte, uz pomoć Gym Energy Duo elektrostimulatora ćete imati tijelo na kojem će vam svi zavidjeti.