[SLOVENIJA] Apartmani Silva - 3 dana/2 noći s doručkom za dvoje, od 655kn! Izaberite željeni oblik smještaja i uživajte u bograču, vinu Prlekija, kupanju u termama + wellness pogodnostima!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona izaberite željenu opciju 2 noćenja u: dvokrevetnoj sobi za dvoje; u Eco kući Silva - (Brunarica) za dvoje ili u natkrivenim eko šatorima za dvoje! Boravak za prvo dijete do 5,99 godina na osnovnom ležaju s doručkom - besplatno! Kupon je iskoristiv do 30.09.18.

Seoska kuća u 2008. godini je pretvorena u apartmanski smještaj. Imamo 6 jedinica: 3 apartmana, jedan studio i dvije sobe, ukupno 23 kreveta.

Apartmani i studio ima kompletno opremljenu kuhinju, svaka jedinica ima svoju kupaonicu, TV, bežični internet priključak. Na prvom katu je stan i studio s balkonom i jedna soba na drugom katu je veliki apartman (preko cijelog kata) s velikim balkonom, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaonicom i većom kuhinjom. Parkiralište je pored kuće.

Kod apartmanske kuće formiran je mali kamp, ​​gdje se nalaze 4 dvokrevetne kabine (Gal, Pia, Žak, Lukas)  i dvije trokrevetne brvnara (Petra, Maja), veliki šator, koji stoji na drvenim platformama i pokriven slamom. Ovaj šator ima dvije spavaće sobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni ležaj, a u drugoj je krevet za jednu osobu. Ispred spavaćih soba nalazi se i lijepo predsoblje.

U velikom zatvorenom dijelu šatora nalazi se hladnjak sa zamrzivačem, el.kuhalo, el.roštilj i roštilj na drva ili. ugljen, pećnica, tekuća voda, stolove i klupe i specijalitet: bačva, gdje se uvijek nalazi Prlekiji hladno vino, koje može piti svatko od stanara.

Nalazimo se u  srcu Prlekije, udaljeni 9 km od Bioterm Mala Nedelja i Banovc, te nešto manje od vinogradarskog turističkog Jeruzalema. Samo 3km udaljeno od nas je jezero Gajshevo, gdje borave ribari a dok u vjetrovito vrijeme dolaze surferi. 

Trgovina je udaljena samo 5 minuta od nas a u okolici se nalaze pješačke staze te  biciklističke staze.

Tijekom vrućih ljetnih dana možete se osvježiti u lijepom ljetnom bazenu u Ljutomeru po vrlo povoljnoj cijeni. Na raspolaganju su vam i razna igrališta bez naknade.

DODATNE POGODNOSTI:

20% popusta na kupanje, saune i ručak u termalnim bazenima Radenci, 20% popusta na cjelodnevno i trosatno kupanje u termalnom kupalištu Banovci, 20% popusta na cjelodnevno i trosatno kupanje u termama 3000 Moravske, 15% popusta na karte za kupanje, saune i ručak u Biotermah Mali Nedjelja, 20% popusta na sve usluge u Wellness centru Med oblaki, 10% popusta na hranu u Pansionu Taverna u Jeruzalemu, 15% popusta na hranu u pansionu Kukerli seoski turizam (Žinko) Mala nedjelja, 10% popusta na ulaznicu za tropski park Orhideja Dobrovnik i 2,5 € gotovine pri kupnji jednog artikla, 0,50 € popusta na bocu ili limenku piva (pri kupnji cijelog kartona piva)u pivovaru Bevog.