Vrhunac sezone uz ljepote Supetra! Očarajte se otočkom atmosferom na Braču u apartmanima Finka i samo 300 m od mora na 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja za do 4 osobe već od 2949 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog ljeta budite dijelom predivnih prizora Supetra i otoka Brača na 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja za 4 osobe! Kupon vrijedi od 01.07. do 26.08.2018.

APARTMANI I SOBE FINKA

Nudimo smještaj u 5 apartmana (2+3) i 2 sobe (2+1). Kuća se nalazi u mirnom djelu Supetra na otoku Braču. Do centra i mora potrebno je 5 minuta pješice. U krugu od 100-300 metara nalaze se: trgovine, kafići, restorani, teniska igrališta, bazeni, plaže (sljunćane, pješćane, stjenovite), banka, pošta, park za djecu, morski sportovi.

APARTMANI

Namjenjeni su za 2+3 osobe. Veličina apartmana je cca 52m2. Sastoji se od 1 sobe (bračni krevet), dnevnog boravka (kauč na razvlačenje, fotelja), kuhinje (potpuno opremljene), kupaonica s tuš kabinom, terasa, pogled na more, dva klima uređaj (u sobi i dnevnom boravku), TV/SAT, WiFi, roštilj, parking, perilica rublja na upit.

SOBE

Namjenjene su za 2+1 osoba. Veličina sobe je cca 18m2. Sobe posjeduju: bračni krevet, čajnu kuhinju, frižider, kupaonica s tuš kabinom, terasa, pogled na more, klima uređaj, TV/SAT, WiFi, roštilj pakring, perilica rublja na upit.

Supetar je mali grad na otoku Braču, ujedno je i njegovo središte. Ovaj grad očarava svojom jednostavnošću i ljepotom. Iz grada polazi glavnina trajekta i brzih brodova koji Brač povezuje s kopnom.  Idealno je odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini  i prirodnim ljepotama. Već odavno je omiljeno ljetovalište zbog svojih prelijepih  i dugih pješčanih plaža, obrubljenih borovom šumom.

Kako do nas?

Najlakši put do Brača ovisi o tome čime putujete i smjeru dolaska. Ako putujete autom, autobusom ili vlakom, svakako trebate doći u Split  ili Makarsku u srednjoj Dalmaciji, odakle možete nastaviti trajektom. Trajekti plove iz Splita za Supetar (prevozi automobile), za Milnu (katamaran) i za Bol (katamaran). Iz mjesta Makarska ide trajekt koji prevozi auta i plovi za Sumartin na otoku Braču.