Vrhunac sezone u srcu Dalmacije! 8 dana uz 7 noćenja u apartmanima Šago u Rogoznici od 14.07. do 18.08.2018. za četiri osobe i za samo 2949 kn! Apartmani su na samo 200m od mora!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Napokon započnite uživati u suncu i moru predivne Srednje Dalmacije! Kupon vrijedi od 14.07.2018. do 18.08.2018.

APARTMAN SADRŽI:

1/2 soba (odvojeni kreveti ili francuski ležaj)

kuhinju (hladnjak, 

malu blagovaonu (kauč, TV, blagovaonski stol i stolice, radio, TV...)

kupaonu (tuš kada ili kada, wc)

U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima. Samo mjesto pruža mogućnost odmora, sporta i rekreacije...U blizini je i popularni disco club Aurora (4 km od Rogoznice), 1 od najvećih diskoteka na Jadranu.

Rogoznica

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između 2 veća centra Splita i Šibenika. Mjesto bi mogli podijeliti na stari i novi dio.

Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plitkog mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

U mjestu se nalazi tržnica, ribarnica, pošta, pekara, mesnica, razni marketi, ambulanta te desetak restorana koji pripremaju specijalitete od riba, školjki, rakova te drugih morskih plodova, a kod kojih je moguće izvršiti rezervaciju.

Rogoznica se nalazi na srednjem Jadranu, te je okružuju veći gradovi Split, Šibenik, Trogir i Primošten.