Ljeto u srcu Dalmacije! 8 dana/7 noćenja u apartmanima Šago u Rogoznici u periodu od 18.08 do 09.09.2018. za dvoje i za samo 1999 kn! Apartmani na samo 200m od mora!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Napokon započnite uživati u suncu i moru predivne Srednje Dalmacije! 1 dijete do ima 10 godina GRATIS smještaj u krevetu s roditeljima!

APARTMAN SADRŽI:

1/2 soba (odvojeni kreveti ili francuski ležaj)

kuhinju (hladnjak, 

malu blagovaonu (kauč, TV, blagovaonski stol i stolice, radio, TV...)

kupaonu (tuš kada ili kada, wc)


U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima. Samo mjesto pruža mogućnost odmora, sporta i rekreacije...U blizini je i popularni disco club Aurora (4 km od Rogoznice), 1 od najvećih diskoteka na Jadranu.

Rogoznica

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između 2 veća centra Splita i Šibenika. Mjesto bi mogli podijeliti na stari i novi dio.

Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plitkog mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

U mjestu se nalazi tržnica, ribarnica, pošta, pekara, mesnica, razni marketi, ambulanta te desetak restorana koji pripremaju specijalitete od riba, školjki, rakova te drugih morskih plodova, a kod kojih je moguće izvršiti rezervaciju.

Rogoznica se nalazi na srednjem Jadranu, te je okružuju veći gradovi Split, Šibenik, Trogir i Primošten.