Priuštite si relax&spa dan nedaleko od Zagreba! Hotel Sport 4* ima super ponudu - kupanje na bazenu, piling i oxy za lice od 25 min, teretana, čaša vina ili ice coffee za samo 99kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od gradske sparine u Hotelu Sport u Ivanić Gradu, nedaleko od Zagreba! Kupon vrijedi isključivo od 07.07. do 01.09.2018. Za piling i oxy potrebna je rezervacija!

Dobrodošli u moderan i luksuzan Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Samo 28 km istočno od Zagreba, suvremeno opremljen Hotel Sport u Ivanić-Gradu, raspolaže sa 20 moderno opremljenih i uređenih smart soba i 3 apartmana; ukupnog kapaciteta 56 kreveta.

Ostali kapaciteti Hotela su kongresna sala 400 m2; wellness centar koji obuhvaća teretanu na 2 kata, saune, relax zonu, unutrašnji bazen; kozmetički salon, Body Creator centar; frizerski salon.

Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode. Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom, teren za odbojku na pjesku, veliki i mali bazen, te veliko dječje igralište.

  

Hotel Sport Ivanić-Grad je među prvih 21 hotela u Hrvatskoj dobio certifikat Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske “Sustainable Hotel”