Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu donosi Vam 3 ili 5 tretmana protiv znojenja u vrućim ljetnim danima već od 375 kn! Odlično rješenje za hoperhidrozu - pojačano znojenje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

E Antiperspirant proffesional je pulsni uređaj koji kroz strujni krug ione uvodi u kožu. Struja će na žlijezde znojnice djelovati njihovom privremenom “deaktivacijom”. Tretman je ugodan, bezbolan i traje svega 20-tak minuta! Rok iskoristivosti kupona je 27.08.2018.


Efikasna, bezbolna terapija kod Hiperhidroze tj. pojačanog znojenja

Za razliku od funkcionalnog znojenja koje nastaje kao posljedica fizičkih napora, premora, povišene tjelesne ili vanjske temperature, primarna hiperhidroza nastaje kao posljedica emocionalnih problema i anksioznosti.
Prekomjerno znojenje pazuha nas ne smeta pri kontaktu s okolinom toliko kao hiperhidroza dlanova, ali estetska strana ovog oblika obolijenja je skupa s prekomjernim znojenjem glave ustvari ta najgora. Znojna odjeća, mrlje pod pazuhom i isto kao u znojnih nogu, neugodni miris. Moramo dodati  i mogućnost nošenja jedino tamne odjeće, koje može znoj na odjeći barem malo zamaskirati.
Prekomjerno znojenje koje se jako često pojavljuje na području dlanova također nazivano i palmarna hiperhidroza je najčešćim oblikom ovog oboljenja. Znojne žlijezde na dlanovima su jedine žlijezde u ljudskom tijelu koje možemo kontrolirati našom voljom i mislima. Ako bolujete od prekomjernog znojenja gubite sposobnost kontrolirati znojenje dlanova, i to i intenzitet i vrijeme. To uzrokuje potom socijalni ali i problem na poslu. Kada s ruku znoj doslovno kapa, teško je zadržati mir pri rukovanju a to još više produbi problem.
Prekomjerno znojenje nogu se za razliku od spomenutog primjera može lakše sakriti. Ipak ako noge zatvorimo u nepropusne cipele izlažemo se visokom riziku napada kože raznim plijesnima i parazitima kojima vrlo pogoduje vlažno okruženje. Ako obučemo papuče ili sandale noge kližu a zbog znoja se brzo zaprljaju. K tomu, zbog razvoja bakterija u znoju stvara se smrad. Oštećena i podražena koža treba brzu reakciju.
Znojenje je vrlo bitan fenomen jer regulira tjelesnu temperaturu i pomaže tijelu da se riješi toksina. Znoj se stvara u žlijezdama znojnicama, građenim od žljezdanog klupka u dubljim dijelovima kože i izvodnog kanala koji na površini kože završava sitnim otvorom (pora). Smatra se da na tijelu ima od dva do četiri milijuna znojnica, većinom smještenih na tabanima i u pazusima, a najrjeđe na koži bedara. Njihova aktivnost je pod kontrolom vegetativnoga živčanog sustava koji nije pod utjecajem naše volje.
Uz uobičajene probleme, zbog pojačana vlaženja kože mogu se javiti sekundarne komplikacije, kao što su sekundarne bakterijske ili gljivične upale kože. Pojačano znojenje na tabanima često je praćeno i neugodnim mirisom kao posljedicom bakterijske razgradnje znoja i površinskog sloja kože.

 
E Antiperspirant professional pomaže osobama koje boluju od hiperhidroze riješiti problem prekomjernog znojenja već za nekoliko dana tijekom kojih je obavezno provoditi terapije prema uputama.         
Razdoblje u kojem se prekomjerno znojenje zadržava u normali je individualno i traje od nekoliko tjedana do mjesec dana. Čim opet dođe do neželjenog povećanog znojenja treba primjenjivati tzv. terapiju održavanja tj. napraviti nekoliko tretmana nakon kojih opet dolazi do dužeg perioda bez prekomjernog znojenja. Kod pridržavanja preporučene terapije može se riješiti problem prekomjernog znojenja na neodređeni period.

E Antiperspirant proffesional je pulsni uređaj koji kroz strujni krug  ione uvodi u kožu. Struja će na žlijezde znojnice djelovati njihovom privremenom “deaktivacijom”.   Ova metoda je pogodna za tretiranje žarišne hiperhidroze na rukama, stopalima i ispod pazuha.


Tretman je ugodan, bezbolan i traje svega 20-tak minuta!