Imate vozačku, ali Vam nedostaje vozačkog iskustva?!! Steknite sigurnost s Autoškolom Trend u Zagrebu! Kondicijska vožnja, 1 školski sat za samo 73 kn! Kupon je iskoristiv do čak 31.08.18.!

52 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako Vam je potrebna dodatna vožnja, zahvaljujući Autoškoli Trend, sad imate priliku, i to uz čak 59% popusta! Kuponi se mogu spajati! 1 kupac može max 4h vožnje kupit (4 kupona)! Kupon se može iskoristiti do 31.08.18.!

KONDICIJSKA VOŽNJA je vožnja za vozače koji već imaju položen vozački ispit, ali nemaju mogućnost vježbati vožnju! 

U moderno opremljenom prostoru , u najužem centru grada, u Draškovićevoj 5, smjestila se Autoškola Trend. Tu će Vas dočekati ljubazno osoblje te stručan i vrhunski obučen tim predavača i instruktora!

Kuponi se mogu spajati! Kupite onoliko kupona koliko želite i koliko smatrate da Vam je potrebno!

Ponuda se odnosi na osobe koje su položile vozački i potrebna im je dodatna vježba.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal!

Stoga ako želite raspoložene i motivirane instruktore, autoškola Trend je pravo mjesto za Vas. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!

Jedan kupon se odnosi na 1 kondicijski sat vožnje za B kategoriju, a obuka se vrši na automobilima Citroen C 4 1,6 HDI, Citroen C 3 i Clio.