Glitter&Glam salon u Zagrebu dovodi Vas do željenih rezultata! Paket mršavljenja od čak 9 tretmana u 3 dolaska za samo 349 kn! Kavitacija, lipo laser, elektrostimulacija...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 3x kavitaciju, 3x lipo laser, 3x elektrostimulaciju! Kupon se može iskoristiti do 15.08.2018.!


Glitter & Glam salon 

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku. U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži. Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije. Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija. U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i sve vrste masaža; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije. Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora. Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.


Kavitacija
 
Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela.
 
Elektrostimulacija
 
Elektrostimulacija posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela.
Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije, mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnessu ili u teretani.