Ljetna energija, vitalnost i harmonija u Termama Ptuj! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Grand hotelu Primus****S uz bazene i saune Termalnog parka i bazene Vespasianus već od 1399 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km sjeverno od Zagreba! Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka! Kupon se može iskoristiti od 06.07.18. do 19.08.18. !

Uživajte u neograničenom kupanju u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h); 2x dnevno ulazu u bazene i saune u Termalnom parku uz korištenje ogrtača za kupanje; besplatan internet u sobi; cjelodnevnom kupanju na dan odlaska...


Bijeg od svijeta, povratak sebi

Grand hotel Primus****S utočište je za sve koji žele vratiti vitalnu energiju i okružiti se zdravljem, harmonijom i dobrim osjećanjem. To su darovi koji obilježavaju kvalitetu našeg života. Zajedničko im je da proizlaze iz čovjekove nutrine, zato vas u Grand hotelu Primus potičemo da se zdravom prehranom, aktivnim odmorom i wellness tretmanima vratite sebi te iznova uspostavite unutarnju ravnotežu. U Grand hotelu Primus na prvom ste mjestu vi. Vrijeme je da si darujete nov polet za dinamičnu svakidašnjicu!


Dvokrevetna soba - Economy
Elegantna i udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 160 cm i balkonom. U sobi (20 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i stol.

Ptujska termalna voda - Toplo opuštanje za lakše kretanje
Prigrlite svoju dekadentnu hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.


Blagi sastav iznimne snage
Izvori u Termama Ptuj iz dubine od 1100 m donose blagotvornu prirodnu termalnu vodu s temperaturom od 56 ⁰C. Topla termalna voda blaga je po svojem sastavu, ali krepka kad je riječ o revitalizaciji organizma. A posebno povoljno utječe na otklanjanje tegoba lokomotornog sustava. Uz nju, a ponajprije zbog nje, u Termama Ptuj razvili smo mnoge zdravstvene i wellness programe koji se usredotočuju upravo na olakšavanje tegoba lokomotornog sustava.


Uživanje s notom antičkog Rima
Stari Rimljani cijenili su zdravlje, mir, odmor i opuštanje. Zdravo i njegovano tijelo u starom Rimu bilo je znak kulture pojedinca i svaki Rimljanin koji je iole držao do sebe redovito je posjećivao kupalište. Javna kupališta (thermae) činilo je više vrsta prostorija za kupanje, sobe za znojenje, kupke s vrućom i hladnom vodom, prostorije za masažu, mjesto za odmor te vrt, vježbaonica, knjižnica i kuhinja. Kao i cijelo ptujsko okruženje, i Terme Ptuj karakterizira hedonistički rimski duh. Osjetite pozitivne učinke termalne vode u stilu prave rimske dekadencije.


Bazeni Vespasianus
Prepustite se smirenom ozračju kupališta i blagotvornosti ptujske termalne vode, zaplivajte u velikom bazenu s prolazom u vanjski dio bazena ili uživajte u radostima mjehurića u dva masaža bazena. Najmlađi kupači sigurno će biti oduševljeni dječjim bazenčićem. A pićem, laganim obrocima i slasticama možete se okrijepiti u baru uz bazen.