Toplo ljeto i sunčani dani u Neumu na 4 dana/3 noćenja s polupansionom u hotelu Sunce za dvoje i dijete do 12 godina gratis uz neograničeno korištenje vanjskog bazena...već od 2399kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 3 ili 4 noćenja u sobi s pogledom na park ili more. Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 25.08.18. do 08.09.18. (sukladno raspoloživosti).

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.
Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima, te suvremenim ugostiteljskim sadržajima.


Sadržaji Hotela Sunce

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba "Dionis", taverna "Luna", restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SAT-TV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.


Gostima stoji na raspolaganju: 

Suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, boćaliste, teren za odbojku na pijesku, dječji kutak, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 suvremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mjesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta.


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail davor.kresic@hotel-sunce.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Lokacija

Neum se nalazi na području turističke regije južnog Jadrana, te je jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more. Odlikuje se dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te ide u red primorskih mjesta s najvećim brojem sunčanih dana.