PodržimoNaše

Okus Slavonije u Zagrebu! Restoran i night club Baraca (ex Divlja Baranja) donosi Vam neodoljivu gastro ponudu za dvoje slavonski čobanac za samo 59 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaobilazni specijalitet slavonskih ravnica za Vas i u Zagrebu! Restoran i night club Baraca (ex Divlja Baranja) poziva Vas na uživanje u dobrom društvu i vrhunskim okusima...Kupon se može iskoristiti od 15.09. do 25.10.2018.

Više o restoranu i night clubu Baraca

Ideja o otvaranju prvog autohtonog baranjskog bistroa „Divlja Baranja“ u Zagrebu rodila se iz čiste ljubavi – prave neiskvarene ljubavi i želje da šira populacija prepozna ono što mi već jako dobro poznajemo – puno bogatstvo i neiscrpno vrelo vrhunskih etno-gastro baranjskih proizvoda i delicija.


Fantastična Baranja tijekom vremena ostala je upravo onakvom kakva je bila, pomalo mistična i skromna, no velika i divna u svom punom sjaju. 

Područje obrubljeno rijekama, isprepleteno vinskim putevima i puteljicima kojim koračaju ljudi koji slave suživot s prirodom iskonski poštujući sve ono što im pruža, Baranja je naše neotkriveno blago.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija termina minimalno 24 sata ranije na tel 01 233 96 52, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon se može koristiti: za ručak ili večeru, od ponedjeljka do srijede: 10-21h, te od četvrtka do subote: 10 - 18 h.