Autohtoni osjećaj bajne Opatije u hotelu OHM Group® Opatija na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz neograničeno korištenje bazena...Provedite ljetne dane u opatijskoj oazi...već od 1499 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina gratis, djeca od 6 do 12 godina imaju 50 % popusta (plaćanje na licu mjesta). Kupon za ponudu vrijedi u terminu do 31.07.18.


Turistička tvrtka OHM Group® pomiče granice u onome što očekujete kada posjetite naša odredišta čime se, naravno, razlikujemo od drugih. Naša visoko personalizirana usluga, kombinirana s autentičnim, elegantnim okruženjem vrhunske kvalitete, obećava dom daleko od doma za sve one koji znaju cijeniti najbolje. Mi podižemo ljestvicu doživljaja godišnjeg odmora za vas, stalno nudeći bolju kvalitetu i više standarde
Misija OHM Group® je u potpunosti ugoditi vama i zadovoljiti vas prvoklasnim, na međunarodnoj razini prepoznatljivim, turističkim brandom. Naš cilj je stvaranje doživljaja koji ispunjavaju očekivanja i najzahtjevnijeg gosta te naše pozicioniranje u vodeće turističke kompanije Hrvatske.

Predani smo neprestanom nadrastanju vaših očekivanja, iznenađujući vas s našim mogućnostima predviđanja i ispunjavanja vaših želja. Gradimo pouzdanost bez premca, povjerenje i povezanost s našim gostima. Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu naše usluge unapređujemo sveukupni razvoj svih naših odredišta. 


Hotel Opatija** smješten je u srcu Opatije i okružen veličanstvenim parkom, koji ga čini jednim od najugodnijih hotela u gradu. Svega nekoliko minuta pješice udaljen od plaže i poznate šetnice „Lungo mare“.

O HOTELU: 216 soba i apartmana; najveći grijani bazen s morskom vodom u Opatiji; svega nekoliko minuta pješice od mora; jedna od najvećih i najljepših terasa u Opatiji; prostran Restaurant Vienna.

O SOBI: 93 sobe s klima uređajem; satelit TV; 220 V utičnica; telefon; pogled na more ili park.

Od svojih početaka, kada je ugošćavao visoku klasu, aristokrate, čak i članove kraljevske obitelji, pa do danas kada Hotel Opatija** uspješno susreće očekivanja modernog gosta, prilagodio se zahtjevima i potrebama gosta, poistovjećujući se sa gradom čije ime ponosno nosi.


Opatijska rivijera

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.

Opatija - Jedinstvena. Impresivna. Prestižna.

Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže 12 km dugačka obalna šetnica „Lungo mare“, idealna za vizualno upijanje ljepote okoliša. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Na svakom uglu su simboli bogate kulturne i duhovne povijesti. Kroz povijest Opatiju su posjetili brojni vladari, kraljevi i umjetnici.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.