ŠPICA SEZONE u predivnoj MAKARSKOJ!!! 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi Hotela Bonaca 2*, za 2 osobe po super cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta! Dijete do 3 godine boravi gratis! Kupon se može iskoristiti od 07.07.do 18.08.2018.

Hotel Bonaca Makarska

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta. Hotelu Bonaca daje jedinstvenost upravo ova pozicija i vrlo atraktivne cijene. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, južne i sjeverne orijentacije. U ponudi ima i dvije obiteljske sobe, svaka je za pet osoba.

U prizemlju nalazi se veliki restoran, gdje ćete tijekom Vašeg boravka zaista uživati u hrani. Možete se hraniti na bazi polupansiona ili punog pansiona.Ispred hotela je velika terasa, gdje ćemo Vam tijekom glavne sezone uljepšati ljetne noći živom glazbom. 


OPREMLJENOST SOBA:

Klima, TV, hladnjak, besplatan Wi-fi,

Sušilo za kosu moguće zatražit na recepciji

Dječji putni krevetić – na upit – doplata 5,00 €

Rado ćemo Vam pomoći sa organizacijom izleta i informirati Vas o svim važnim kulturnim, sportskim i društvenim događajima u gradu.