Uz Smart Travel posjetite Bolognu, oduševite se FICO EATALY - tematskim parkom posvećenom hrani i prošećite slikovitom Ferrarom uz noćenje s doručkom u hotelu 3*...samo 669 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije uz licenciranog pratitelja! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin putovanja od 08.09. do 09.09.2018.!


POLAZAK: 08.09.-09.09.2018. Posjetite Bolognu, grad koji će Vas oduševiti svojom bogatom povješću, kulturom, šarmom i gastonomijom... Oduševite se FICO EATALY - tematskim parkom koji je u potpunosti posvećen hrani i za kraj, prošećite slikovitom Ferrarom... 


U cijenu uključen vođeni razgled sa FICO licenciranim Ambasadorom!


1.DAN: ZAGREB - BOLOGNA
Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u 04.00h (peron 502 - 506). Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 04.15h prema ITALIJI (napomena: moguć polazak sa Vrata Jadana uz prethodnu najavu). Ugodna vožnja Hrvatskom i Italijom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, sve do FICO EATALY WORLD. Riječ je o prvom tematskom parku na svijetu koji je u potpunosti posvećen hrani, a koji sadrži tržnicu, farma, zabavni park, edukativni centar i promotivni punkt za chefove, restorane i proizvođače hrane. Osim što se ondje mogu kupiti brojne namirnice, posjetitelji se mogu educirati o tome kako se proizvodi sir, primjerice parmezan, tjestenina, mortadela, meso poput poznatoga crnog pršuta ili na koji se način preša maslinovo ulje... 


Odlazak u vođenu turu Parkom, u pratnji stručnog Vodiča - jednog od Ambasadora Parka. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje parka i uživanje u gastronomiji. Okupljanje grupe i zajednički odlazak do najstarijeg sveučilišnog grada na svijetu, BOLOGNE. Slijedi šetnja gradom gdje ćemo vidjeti: BAZILIKU SV. PETRONIJA - PIAZZU MAGGIORE - NAJSTARIJE SVEUČILIŠTE - TORNJEVE - NEPTUNOVU FONTANU. Slobodno vrijeme za individualne programe i kupnju suvenira. Preporučujemo Vam šetnju živahnim ulicama grada, kako biste osjetili taj čarobni duh Italije. Okupljanje grupe u večernjim satima i odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.


2.DAN: BOLOGNA- FERRARA - NOVENTA DI PIAVE
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema FERRARI, gradu poznatom po dvorcu obitelji d'Este koja je u Ferrari stolovala od 1208. do 1598. godine i povjesnoj jezgri koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, ali i odličnoj gastronomiji (naglasak na CAPPELLACCI DI ZUCCA, tjestenina punjena bućom i parmezanom ili pita od makarona (pasticcio di maccheroni). Slobodno vrijeme za upoznavanje gastronomije Ferrare... Odlazak prema Designer Outletu Outletu McArhtur Glen u NOVENTA DI PIAVE, gdje ćemo se zadržati 2 sata. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.Ugodna vožnja Italijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Prepuni dojmova, na mjesto polaska ćemo stići u večernjim satima.