[OVO MORATE VIDJETI] HIT GODINE!!! Fun Park Napuhanko!!! Gdje su dani prepuni nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha! Više zabave - veći popusti!!!

713 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Zagrebu na Aveniji Dubrovnik kraj Kartinga na Velesajmu čeka Vas najveći zabavni park napuhanaca u zagrebačkoj regiji! Oni spremno čekaju nalet dječje energije, a roditelje čeka Chill zona - kafić za uživanje uz omiljeno piće!

Fun Park Napuhanko

Fun Park Napuhanko je najveći zabavni park napuhanaca u Zagrebu koji pruža spektakularno iskustvo zabave na otvorenom za cijelu obitelj.

Djeca će biti oduševljena s našim interaktivnim napuhancima, dok će roditelji moći uživati na prekrasnoj terasi i travnatnom prostoru uz veliku ponudu pića. Uz najveći stupanj sigurnosti za djecu veselje je zagarantirano.

I ne zaboravite da je ovo najbolja kombinacija za cijelu obitelj – dijete će ispucati svoju energiju i zabaviti se na napuhancima, tate će napokon imati razlog za adrenalinsku vožnju u Karting Areni, a mame će se moći opustiti i uživati u ležaljci uz omiljeno piće ili sladoled. 🙂

Kroz igru djeca razvijaju tjelesnu kondiciju, atletske vještine, ravnotežu i osjećaj koordinacije, ali se uče i onom važnijem, uče se družiti - poboljšavaju kognitivne i jezične vještine tijekom društvenih aktivnosti.

Sve što Vam treba na jednom mjestu: 

Fun Zona 

Chill zona - kafić 

Otvoreno - svaki dan uz radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 15-21 h; subota i nedjelja: 9 - 21 h!!!

Više na : https://napuhanko.com

Cjelodnevna ulaznica te ulaznica na 4 sata iskoristiva je u SAMO jednom danu odnosno nije ju moguće koristiti u više navrata po par sati.