Probudite se na Kvarneru uz cvrkut ptica! 3 dana/2 noćenje s uključenim doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Villa Aurora 3* u Crikvenici u periodu 12.06. do 26.08.18., samo 1185 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite ljeto na Kvarneru uz dodatnu pogodnost - dijete do 4 god ima GRATIS smještaj! Kuponi se mogu spajati stoga možete produžiti svoj boravak!!!

Hotel Villa Aurora*** smješten je neposredno iznad samog središta grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže “Crni mol”. Pruža mogućnost odmora i uživanja u svom prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova, te cvrkut ptica.

Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji u mediteranskom ozračju žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

Villu Auroru od mora dijeli svega nekoliko minuta hoda, a pogled kroz prozor njezinih soba pada na uređeni park. Mnogim je gostima takvo okruženje razlog više da za boravak odaberu upravo nju. 

Villa ima ugodno uređen ambijent, a u njezinoj su blizini sadržaji poput teniskog igrališta, unajmljivanja ronilačke opreme, boćalište, unajmljivanje bicikla, jahanje konja, paragliding, izlet brodom na otok Krk i drugo.