[PULA] Mezoterapija bez igle, popunjavanje bora hijaluronom, lifting lica Q10, rejuvinacija, ultrazvuk, krio sonda, aromamasaža C peptidima, korekcija i oblikovanje obrva za samo 249kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakon tretmana klijent može odmah nastaviti sa danjim dnevnim aktivnostima bez bojazni da će njegovo izlaganje vanjskim utjecajima loše utjecati na njegovu tek tretiranu kožu! Kupon se može iskoristiti do 20.08.2018.

Najučinkovitiji tretmani za prekrasno mladenačko lice u jednom akcijskom paketu

zatezanje kože i lifting lica
pomlađivanje i revitalizacija
duboka hidratacija i obnavljanje kolagena
uklanjanje i smanjivanje bora
podizanje kapaka i obrva, smanjenje podbratka 
uklanjanje pigmentacijskih mrlja i ožiljaka
rješavanje problema mladenačke aknozne kože, prištića i mitesera
brisanje podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju
ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka
ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera.

Mesolift tretman je vrlo ugodan jer se odgovarajuća kombinacija preparata iz ampula nježno umasiravaju pomoću sonde u kožu zahvaljujući pulsirajućim valovima koji ne generiraju toplinu i omogućavaju apsorbciju preparata na vodenoj i lipidnoj bazi. Efekat je odmah vidljiv u zdravom tonu kože, smanjenoj dubini bora na licu koje su vidljive nakon sunca i mora, zategnutijoj koži, nestajanju podočnjaka i duple brade, osvježenom i odmorenom licu.  U tretmanima se koriste učinkoviti kokteli koji sadrže prirodne preparate dobivene iz algi te sofisticiranih preparata poput hialurona, koncentrirani kolagen argiline, Q10 koenzim, vitamine, ribonukleinsku kiselinu.

Visokotehnološki aparat koji koristi energiju odnosno selektivnu termolizu u svrhu zagrijavanje dubljih slojeva kože sa minimalnim utjecajem na površinske slojeve. Multipolaran naćin rada svrstava se u neinvazivnu tehniku koja postiže zavidne rezultate poput kirurškog skalpela. Tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja. Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci. 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom od 5 tretmana. Nakon tretman klijent može odmah nastaviti sa danjim dnevnim aktivnostima bez bojazni da će njegovo izlaganje vanjskim utjecajima loše utjecati na njegovu tek tretiranu kožu.