[ZAGREB] Riješite se celulita i kilograma provjerenom metodom maderoterapije u salonu IN nails certificiranog od Sneki, po promotivnoj cijeni - 899kn za 10 tretmana - noge,guza,trbuh,ruke!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite super ponudu na čak 55% popusta! Svaki tretman u trajanju 45 minuta. Kupon se može iskoristiti do 31.08.2018.

MADEROTERAPIJA je masaža drvenim valjcima koja stimulira limfu što je prvi i osnovni korak u borbi protiv celulita na nogama i bedrima. 


Masažom trbuha se potiče metabolizam i razgrađuju masne nakupine što dovodi do smanjenja obima u struku i skidanju kilograma.


Za vidljive rezultate potrebna je serija od 10 tretmana koji se izvode kontinuirano svaki ili svaki drugi dan.

Za što se upotrebljava?

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da oblikuje figuru. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti.