Ljubitelji piva i pustolovi! Izlet u GOLTE i posjet FONTANI PIVA, autobusom 11.08.18.(subota) sa Autoturist-Park agencijom za samo 139 kuna po osobi! Nešto što ne želite propustiti!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite jedinstveni park Alpskog vrta cvijeća, ručajte u restoranu hotela Golte, vozite se žičarom, posjetite Celje i turističku atrakciju - prvu pivsku fontanu u Europi!

Program izleta :

Polazak iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) u 7:30 sati. 

Ugodno putovanje kroz Sloveniju u smjeru mjesta Radegunda. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz žičarom (gondolom) na vrh planine GOLTE. U samo 8 minuta prevaljuje se 1000 metara nadmorske visine (s 400 na 1400m n/v)! 

Slijedi obilazak jedinstvenog parka, ALPSKOG VRTA CVIJEĆA, koji je po nadmorskoj visini prvi u Europi, a spada pod najviše i najlakše dostupne u Europi. Rasprostire se na 2 ha, a u njemu uspijeva više od sto vrsta označenog autohtonog bilja. Po parku su uređeni i putevi za šetnje. Razgledavanje traje oko 1 sat te uključuje i prekrasan vidikovac. 

Po završetku razgleda alpskog vrta slobodno vrijeme za šetnju i boravak u prirodi, a zatim i zajednički odlazak na ručak (restoran hotela Golte ili Mozirska koča). 

Nakon ručka slobodno vrijeme za šetnju prirodom! U dogovoreno vrijeme povratak žičarom u podnožje Golti. 

Nastavak putovanja prema mjestu ŽALEC koji je u rujnu 2016. postao prava turistička atrakcija jer je dobio prvu pivsku fontanu u Europi! Zajednički odlazak do gradskog parka u kojemu se nalazi Fontana piva “Zeleno zlato”. 

Mogućnost kupovine staklenog čipiranog vrča s kojim se može kušati po 1 decilitar pive iz svake od 5 zasebnih fontanica. Nakon degustacija savinjskih piva nastavak putovanja u smjeru Zagreba. 

Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.