Upoznajte svijet u malom! Jednodnevni izlet koji će razveseliti sve generacije! KLAGENFURT & MINIMUNDUS autobusom za samo 175kn/osobi! Garantiran polazak 01.09.2018.!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura i jednu od najljepših starih gradskih jezgri u Austriji - Klagenfurt!!! Kupon vrijedi isključivo za termin: 01.09.2018. - garantiran polazak!

Program putovanja: 

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije do Klagenfurta. Dolazak u jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura MINIMUNDUS. Slobodno vrijeme za samostalno razgledavanje i šetnju uz brojne mini građevine iz cijeloga svijeta. 

Slijedi odlazak u središte KLAGENFURTA. Upoznavanje sa starom jezgrom grada koja je jedna od najljepših u Austriji. Razgled kulturno-povijesnih znamenitosti te upoznavanje s legendama uz koje je i vezana povijest grada: Stari i Novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, uršulinska crkva i samostan... Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. 

Polazak prema Zagrebu u poslijepodnevnim satima. Uz kraća usputna zadržavanja dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.