Ovo ljeto otkrijte novo ljetovalište Park Resort u mediteranskim čarima Poreča! Obiteljska idila na 4 dana/3 noćenja s polupansionom za dvoje u izdvojenom kompleksu Garden Suites Park...od 5019 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljska idila u Poreču! Djeca do 12 godina na pomoćnom krevetu uključeni u cijenu, a kupon vrijedi od 14.07.18. do 29.07.18.!

Park Resort

Neka novi Park Resort bude vaš izbor za obiteljski odmor u 2018. godini!
U širokoj paleti ponude odaberite smještaj krojen po vašoj mjeri! Svoje utočište za odmor možete pronaći u hotelu, garden suitevima, modernim vilama ili atraktivno uređenim apartmanima u kojima ćete se osjećati kao kod kuće.


Garden Suites Park su vaša nova omiljena obiteljska odmorišna destinacija! Izdvojeni kompleks u Park Resortu, potpuno novom ljetovalištu koje se otvara u ljeto 2018., nudi jedinstvenu privatnost, a na raspolaganju su vam svi sadržaji obližnjeg Hotela Park.


PARK RESORT | GARDEN SUITES PARK - Za obiteljski odmor i doživljaj Istre u Poreču.

Samo 2 km udaljeni od centra Poreča, a 100 metara od plaže.
Porečki Garden Suites Park zaseban je kompleks kojeg čine komforni suitevi s prostranim balkonom ili terasom, smješteni u odvojenim kućicama, nedaleko hotela i plaže.
Kao gosti Garden Suites Parka možete uživati u svim sadržajima obližnjeg Hotela Park kao što su bazeni, restoran i bar.
Okruženi bogatim zelenilom, ovdje ćete uživati uz pregršt atrakcija koje nude cjelodnevnu zabavu za sve uzraste. Ponudu bazena i vodenih tobogana nadopunjavaju brojni animacijski programi te raznovrsni sportski i rekreativni sadržaji. Bogata kuhinja Hotela Park zadužena je i za goste Garden Suites Parka, a gastronomski užitak jamči i gostima s posebnim prehrambenim potrebama, poput vegetarijanaca i dijabetičara.


INFO O SOBAMA:
Garden suites: površina cca. 32 m2

USLUGE: besplatan WiFi internetski pristup; family program: buffet stol za djecu; snack za djecu prije poslijepodnevnog animacijskog programa; animacija za odrasle i za djecu uzrasta od 4-8 i 9-12 godina (do 14.09.2018.); animacija za teenagere od 13-17 godina (do 24.08.2018.); piće dobrodošlice (do 07.09.2018.); pjenušac uz doručak; gala večera jednom tjedno (do 07.09.2018.); piće uz večeru do 29.09.2018. (sok, voda, stolno bijelo i crno vino, točeno pivo).

Sadržaji: vodeno igralište za sve uzraste; programi za djecu (mini club); show cooking i buffet večera.


POREČ

Poreč ima za svakog ponešto - sportske terene, restorane, klubove, prekrasnu prirodu i obilje zabave za one najmlađe. Sve to, i puno više, pronaći ćete u hotelima, kampovima i apartmanima Lagune Poreč.
Pravi dragulj Mediterana, Poreč je sačuvao draž malog primorskog gradića, no posjeduje sva obilježja i sadržaje turističkog odredišta koji će vaš odmor učiniti zanimljivim i ugodnim. Otkrit ćete koncerte klasične glazbe i jazza, festivale folklora i ulične umjetnosti, muzeje i galerije te mnoštvo trgovina i restorana.Vrijedi pogledati ostatke rimskog svetišta s hramovima, srednjovjekovne utvrde, romaničke, gotičke i barokne palače. Posebno mjesto pripada Eufrazijevoj bazilici izgrađenoj u 6. stoljeću, s poznatim mediteranskim mozaicima, koja je pod zaštitom UNESCO-a. Provjerite zašto su baš na porečkom području rimski patriciji podizali svoje raskošne vile i u njima slavili ljepotu života.


No, Poreč je puno više od bogate povijesti i kulturne baštine. Danas su Poreč i njegova okolica turistička meka i savršeno mjesto za odmor, bilo u luksuznom hotelu, u ugodnom kampu ili nekom od brojnih udobnih apartmana.

Navratite i zaljubite se u Istru!