Novi odmorišni kompleks Park Resort donosi Vam ljetovanje u bogatstvima Poreča! Posjetite dragulj Mediterana na 4 dana/3 noćenja s polupansionom u renoviranom hotelu Park za dvoje...od 3559kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 12 godina na pomoćnom krevetu uključeni u cijenu! Izaberite svoj smještaj i osigurajte si obiteljski odmor za pamćenje u ljepotama Poreča! Kupon vrijedi od 14.07.18. do 29.07.18. Rasprodan termin 23.07.18.

Park Resort

Neka novi Park Resort bude vaš izbor za obiteljski odmor u 2018. godini!
U širokoj paleti ponude odaberite smještaj krojen po vašoj mjeri! Svoje utočište za odmor možete pronaći u hotelu, garden suitevima, modernim vilama ili atraktivno uređenim apartmanima u kojima ćete se osjećati kao kod kuće.


PARK RESORT | HOTEL PARK

Obiteljski odmor za pamćenje očekuje vas u 2018. u renoviranom Hotelu Park! Smješten u novom odmorišnom kompleksu Park Resortu, ovaj obiteljski hotel nudi široku paletu aktivnosti i zabave uz atraktivne vodene bazene i igrališta za sve uzraste.

Za bezbrižan obiteljski odmor uz pregršt zabave. Samo 2 km udaljen od centra Poreča, a 100 metara od plaže. 


Obiteljski Hotel Park smješten je nadomak Poreča, usred zelenih parkova i tik do teniskih terena. Prostrane sobe s balkonima moderno uređene mame svojim komforom. U family sobama ili suitevima uživat ćete u bezbrižnom odmoru nakon cjelodnevnih uzbuđenja koja nudi ovaj novi porečki resort. 
Na raspolaganju su vam brojni animacijski programi i raznovrsni sportski sadržaji, plaža je udaljena nekoliko desetak metara, a ponuda bazena i vodenih atrakcija oduševit će svakog gosta. Uživajte u suncu i moru, obilascima bogate kulturne baštine Poreča i prepustite se neiscrpnim ljetnim radostima u Park Resortu.


INFO O SOBAMA:
Dvokrevetne sobe: površina od cca. 23 m2 do cca. 28 m2
Suite: površina od cca. 34 m2

USLUGE:
Besplatan WiFi internetski pristup; family program: buffet stol za djecu; snack za djecu prije poslijepodnevnog animacijskog programa; animacija za odrasle i za djecu uzrasta od 4-8 i 9-12 godina (do 14.09.2018.); animacija za teenagere od 13-17 godina (do 24.08.2018.); piće dobrodošlice (do 07.09.2018.); pjenušac uz doručak; gala večera jednom tjedno (do 07.09.2018.); piće uz večeru do 29.09.2018. (sok, voda, stolno bijelo i crno vino, točeno pivo).

Sadržaji: vodeno igralište za sve uzraste, programi za djecu (mini club), show cooking i buffet večera, bike hotel.


Obavezna e-mail rezervacija odmah po kupnji kupona isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela. Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona.

POREČ

Poreč ima za svakog ponešto - sportske terene, restorane, klubove, prekrasnu prirodu i obilje zabave za one najmlađe. Sve to, i puno više, pronaći ćete u hotelima, kampovima i apartmanima Lagune Poreč. Pravi dragulj Mediterana, Poreč je sačuvao draž malog primorskog gradića, no posjeduje sva obilježja i sadržaje turističkog odredišta koji će vaš odmor učiniti zanimljivim i ugodnim. Otkrit ćete koncerte klasične glazbe i jazza, festivale folklora i ulične umjetnosti, muzeje i galerije te mnoštvo trgovina i restorana.


Vrijedi pogledati ostatke rimskog svetišta s hramovima, srednjovjekovne utvrde, romaničke, gotičke i barokne palače. Posebno mjesto pripada Eufrazijevoj bazilici izgrađenoj u 6. stoljeću, s poznatim mediteranskim mozaicima, koja je pod zaštitom UNESCO-a. 
No, Poreč je puno više od bogate povijesti i kulturne baštine. Danas su Poreč i njegova okolica turistička meka i savršeno mjesto za odmor, bilo u luksuznom hotelu, u ugodnom kampu ili nekom od brojnih udobnih apartmana.
Navratite i zaljubite se u Istru!